Libnet.ro
UNICEF

21:15

Citu: Mai mult de jumatate dintre cei programati la vaccinare anti-COVID in Etapa a ll-a sunt varstnici

Adevărul Adevărul,
Citu: Mai mult de jumatate dintre cei programati la vaccinare anti-COVID in Etapa a ll-a sunt varstnici

Premierul Florin Citu afirma, intr-o postare pe Facebook, ca programarile merg bine si da asigurari ca peste 75% dintre persoanele cu varsta peste 65 de ani se vor vaccina in perioada urmatoare, prezentand si o statistica realizata de STS, conform careia mai mult de jumatate dintre cei programati la vaccinare anti-COVID in Etapa a ll-a sunt persoane de peste 65 de ani. continuă pe Adevărul

STS: Peste jumatate dintre cei programati la vaccinare anti-COVID in Etapa a ll-a sunt persoane de peste 65 de ani

Premierul Florin Citu afirma, intr-o postare pe Facebook, ca programarile merg bine si da asigurari ca peste 75% dintre persoanele cu varsta peste 65 de ani se vor vaccina in perioada urmatoare, prezentand si o statistica realizata de STS, conform careia mai mult de jumatate dintre cei programati la vaccinare anti-COVID in Etapa a ll-a sunt persoane de peste 65 de ani.

GRAFIC Mai mult de jumatate dintre cei programati in etapa a doua a campaniei de vaccinare anti-COVID, persoane de peste 65 de ani Citu: Programarile merg bine

Persoanele peste 65 de ani si cele cu o afectiune cronica reprezinta mai mult de 75% din totalul programarilor in cea de a doua etapa de vaccinare impotriva COVID-19, care a inceput vineri in Romania, potrivit Ministerului Sanatatii. Statistica a fost postata pe Facebook si de catre premierul Florin Citu, cu mesajul programarile merg bine.

Romanii din mediul rural sunt cei mai reticenti in a se vaccina. Pensionarii- cei mai deschisi la vaccin (studiu)

Mediul rural se arata cel mai reticent la vaccinare: doar 24% dintre respondenti sunt deschisi sa se imunizeze de indata ce vor avea ocazia, comparativ cu 45% dintre cei din mediul urban care si-au exprimat intentia de a se vaccina. Mai mult, peste jumatate dintre cei din mediul rural 51% ) spun ca nu se vor vaccina deloc, nici acum, nici mai tarziu. Seniorii pensionari si maturii fara partener sunt segmentele care se arata cele mai deschise la vaccinare. Peste jumatate dintre pensionari, intrebati daca se vor vaccina cat mai curand, au raspuns afirmativ, iar 56% dintre maturii fara partener au avut aceeasi optiune. in schimb, tinerii, desi au declarat ca vor sa se vaccineze, spun ca ar prefera sa mai astepte pana anul urmator: 36% dintre tinerii profesionisti si 31% dintre milenialii fara partener au optat pentru varianta vaccinarii mai tarziu.

Campania de vaccinare, amenintata de absenta unei strategii eficiente de comunicare: Mai putin de jumatate dintre romanii de la oras vor sa se vaccineze impotriva COVID-19

Cu doar o zi inainte de inceperea celei de-a doua etape a campaniei de vaccinare, lipsa unei strategii eficiente de comunicaredin partea autoritatilorcontnua sa aiba efecte negative asupra procesului.

CONSTANTA: Mai putin de jumatate dintre profesori doresc sa faca vaccinul anti-covid

Mai putin de jumatate din personalul didactic - 48,66% doreste sa se vaccineze anti-Covid-19, a anuntat Inspectoratul Scolar Judetean Constanta. Acesta a precizat ca in privinta personalului didactic auxiliar procentul este de 50,92%, iar in ceea ce priveste personalul nedidactic procentul este de 45%, potrivit News.

Presedintele german cere sa se recurga mai mult la telemunca pentru a combate raspandirea coronavirusului

Seful statului german Franck-Walter Steinmeier a cerut vineri sa se recurga mai mult la telemunca in companii pentru a combate raspandirea bolii COVID -19, in timp ce tara se pregateste pentru un nou val de imbolnaviri, relateaza AFP.

SORIN CIMPEANU: Astazi, mai mult ca oricand, suntem datori sa sustinem si sa investim in educatia si in cultura romaneasca

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, subliniaza, intr-un mesaj de Ziua Culturii Nationale, ca este momentul, mai mult ca oricand, sa fie sustinute si sa se investeasca in educatia si cultura romaneasca.

Director Posta Romana: Jumatate dintre angajati vor sa fie vaccinati impotriva COVID-19

Pentru cea de-a doua etapa a campaniei de vaccinare aproape jumatate din angajatii Postei Romane vor sa se vaccineze impotriva coronavirusului, potrivit reprezentantilor societatii, care au precizat ca multi.

MINISTERUL EDUCATIEI: Mai mult de jumatate din angajatii din invatamant doresc sa se vaccineze

Ponderea angajatilor din invatamantul preuniversitar care s-au aratat pana acum disponibili sa se vaccineze anti-Covid-19 se apropie de 50%, anunta la RFI ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu. in schimb, procentul din sistemul universitar a ajuns la 60%.

Mai putin de jumatate dintre profesorii din judetul Iasi vor sa se vaccineze anti-COVID

Profesorii ieseni sunt inca reticenti in ceea ce priveste vaccinarea impotriva COVID-19, dar numarul celor care vor fi de acord va creste, crede presedintele USLIP Iasi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )