Libnet.ro
UNICEF

16:30

Citu: Ministerul Finantelor va avea semnatura electronica intr-o saptamana-doua

Antena3 Antena3,
Citu: Ministerul Finantelor va avea semnatura electronica intr-o saptamana-doua

Ministerul Finantelor va introduce semnatura electronica in urmatoarea saptamana sau in doua saptamani, a declarat marti ministrul Finantelor, Florin Citu, intr-o intalnire cu membri ai patronatelor din Romania. continuă pe Antena3

Sebastian Burduja, numit secretar de stat la Ministerul Finantelor: El este fiul unui controversat bancher si fusese instalat recent in Consiliul de Supraveghere de la Transelectrica

Sebastian Ioan Burduja a fost numit in functia de secretar de stat la Ministerul Finantelor Publice, printr-o decizie a prim-ministrului Ludovic Orban, care a fost publicata marti in Monitorul Oficial, potrivit.

Sebastian Ioan Burduja - numit secretar de stat la Ministerul Finantelor Publice

Sebastian Ioan Burduja a fost numit in functia de secretar de stat la Ministerul Finantelor Publice printr-o decizie a prim-ministrului Ludovic Orban publicata, marti, in Monitorul Oficial.

Burduja jr., numit secretar de stat la Ministerul Finantelor

Sebastian Ioan Burduja a fost numit secretar de stat la Ministerul Finantelor Publice MFP) de catre premierul Ludovic Orban, conform unei decizii publicate in Monitorul Oficial.

Ministerul Finantelor continua imprumuturile la dobanzi mari

Florin Citu a redeschis luni o emisiune de titluri scadenta in septembrie 2029 si s-a imprumutat cu 832,8 milioane lei, peste nivelul de 500 milioane lei programat, la o dobanda anuala de 4,67%.

FLORIN CITU, MINISTRUL FINANTELOR PUBLICE: Guvernul Dancila stia ca deficitul bugetar va depasi 4% din PIB

Fostul premier Viorica Dancila si fostul ministru al Finantelor Publice, Eugen Teodorovici au stiut inca de la inceputul anului ca deficitul bugetar va depasi 4%, dar au preferat sa nu ia nicio masura pentru reducerea acestuia, a declarat, ieri, Florin Citu, actualul ministru de resort, cu prilejul unei conferinte de presa in care a prezentat mai multe note interne intocmite de func and 172;tionarii publici din cadrul institutiei pe care o conduce.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )