Libnet.ro
UNICEF

05:00

Citu pregateste masuri pentru clientii bancilor, pentru atenuarea efectului economic al epidemiei de coronavirus

Adevărul Adevărul,
Citu pregateste masuri pentru clientii bancilor, pentru atenuarea efectului economic al epidemiei de coronavirus

Ministrul interimar al Finantelor Florin Citu a transmis vineri seara ca a avut discutii cu reprezentantii sectorului bancar si pregateste pachete de masuri pentru clientii bancilor, atat persoane fizice cat si companii, care sa atenueze efectul economic al epidemiei de coronavirus. continuă pe Adevărul

Lista de recomandari pentru clientii magazinelor: Pastrarea unei distante de siguranta de minim 1 metru Folosirea manusilor de unica folosinta

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) a avut, pe data de 11 martie 2020, o intalnire cu reprezentantii si membrii Asociatiei Marilor Retele Comerciale din Romania AMRCR), pentru a discuta masurile cele mai potrivite care se impun, in actualul context, pentru prevenirea raspandirii noului coronavirus COVID-19, ajuns la faza de pandemie. Cu aceasta ocazie a fost facuta o lista cu recomandari pentru clientii magazinelor. Vezi ce masuri au luat magazinele pentru a impiedica raspandirea COVID-19.

MAI ia masuri pentru evitarea aglomeratiei la ghiseele unor directii, precum cea de pasapoarte

Ministerul Afacerilor Interne ia masuri pentru evitarea aglomerarilor la ghiseele unor directii prec.

BVB a implementat masuri pentru ca activitatea sa nu fie afectata de extinderea coronavirusului

Bursa de Valori Bucuresti a luat masuri de preventie a influentei COVID-19 asupra activitatii sale curente si a tuturor angajatilor si are un plan de continuitate a activitatii chiar si pentru cazuri in care aceasta nu se mai poate desfasura de la sediul central, plan care implica chiar si telemunca, informeaza BVB printr-un comunicat.

CORONAVIRUS: Bancile si BNR, masuri pentru a asigura lichiditate suficienta in sistem

BNR si bancile din Romania discuta planuri privind asigurarea continutitatii activitatii bancare in contextul epidemiei de coronavirus si gasirea unor solutii pentru a permite circulatia banilor in.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )