Libnet.ro
UNICEF

22:45

Citu: Trei ani s-au ignorat avertismentele de la Comisia Europeana. Procedura de deficit excesiv nu putea fi evitata

Adevărul Adevărul,
Citu: Trei ani s-au ignorat avertismentele de la Comisia Europeana. Procedura de deficit excesiv nu putea fi evitata

Ministrul interimar al Finantelor Publice, Florin Catu, spune ca procedura de deficit bugetar nu putea fi evitata, intrucat in ultimii trei ani s-au ignorat constant avertismentele Comisiei Europene. Citu afirma ca, din discutiile si semnalele pe care le are, Comisia Europeana va accepta propunerea ca deficitul sa fie redus gradual, in urmatorii doi ani. Nu sa apasam pe pedala dintr-odata sa dam cu economia de gard, spune Citu. continuă pe Adevărul

Europarlamentarul Carmen Avram sesizeaza Comisia Europeana pe OUG de modificare a Legii Concuretei

Europarlamentarul Carmen Avram sesizeaza Comisia Europeana, dupa ce Guvernul Orban a modificat o Ordonanta de Urgenta ce prevede un numar nelimitat de mandate la sefia Consiliului Concurentei. Culmea.

Comisia Europeana prezinta Strategia privind datele si Strategia privind inteligenta artificiala

Comisia Europeana a anuntat astazi, dezvaluirea ideilor si actiunilor pentru o transformare digitala care sa fie in avantajul tuturor si sa reflecte valorile cele mai de pret, care ne definesc ca europeni: deschiderea, echitatea, diversitatea, democratia si increderea, informeaza biroul de presa al Comisiei.

Comisia Europeana atrage atentia Romaniei asupra cresterii pensiilor

Logica politica, in coliziune cu realitatea economica. Pe 14 februarie, Comisia Europeana CE) a emi.

Consiliul Superior al Magistraturii: Citarea la Sectia speciala a doi procurori CSM, factor de presiune si de decredibilizare Vom sesiza Comisia Europeana

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) spune ca citarea procurorilor CSM Nicolae Solomon si Florin Deac la sectia de anchetare a magistratilor reprezinta un factor de presiune si de decredibilizare institutionala, in contextul derularii procedurii de avizare partial negativa a propunerilor ministrului Justitiei de ocupare a functiilor de conducere la marile parchete. Procurorii din CSM acuza o campanie media indreptata impotriva membrilor Sectiei si anunta ca vor sesiza Comisia Europeana. Orban, despre citarea la Sectia speciala a doi procurori CSM: Un motiv in plus sa desfiintam sectia.

VIDEO Gara Brad, perla inconjurata de noroaie. Cladirea a ramas pustie dupa trei ani de renovare

Gara din Brad, un monument istoric vechi de peste 120 de ani, a fost renovata in ultimii trei ani, insa a ramas pustie.

Primul port la Dunare va fi gata in trei ani

Peste trei ani si jumatate, Romania va avea primul port la Dunare. Navele de pasageri vor putea acosta la Tulcea. Autoritatile au semnat deja contractul de proiectare si executie pentru modernizarea portului, iar lucrarile vor incepe in cel mult sase luni. Edillii locali spera ca astfel sa se deschida o noua poarta turistilor spre Delta Dunarii.

VIDEO in fata ofensivei siriene in provincia Idlib, un tata isi invata fata de trei ani sa rada de bombardamente

In provincia siriana Idlib, e imposibil sa scapi de razboi. Asa ca Abdallah al-Mohamed s-a gandit sa faca din bombardamentele cotidiene un joc pentru fetita sa de trei ani, scrie AFP.

VIRALUL ZILEI! Tragicomedie siriana: Un barbat s-a gandit sa faca din bombardamentele cotidiene un joc pentru fetita sa de trei ani (VIDEO)

Realitatea crunta este infruntata de o fetita de 3 ani din Siria cu zambete. Tatal sau a vrut sa ii curme copilei teama provocata de bubuiturile bombelor si a inventat un joc, precum in scenariul.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )