Libnet.ro
UNICEF

08:00

CITU: Vesti bune pentru toata economia, dobanda de politica monetara a scazut

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CITU: Vesti bune pentru toata economia, dobanda de politica monetara a scazut

Prim-ministrul Florin Citu felicita Banca Nationala a Romaniei pentru decizia de a reduce dobanda de politica monetara de la 1,5% la 1,25%, mentionand ca acest lucru confirma scaderea inflatiei pe termen mediu si lung. continuă pe Ziarul Bursa

Horoscop 13 ianuarie 2021. Ce zodii au noroc azi. Vesti bune de la locul de munca

Dupa orice furtuna apare si soarele. Data de 12 ianuarie l-a adus zodiilor ba vesti proaste si risc de esec, ba momente limita si surprize neplacute, din cauza lui Mercur in Varsator, care a format un aspect tensionat de careu cu Uranus in retrograd din Taur. Astazi, 13 ianuarie, desi cifra considerata ghinionista, vine cu .

Vesti proaste pentru mii de romani care vor sa fie veseli . Ce decizie radicala a luat Olanda

Pentru multa vreme Amsterdam a fost paradisul multor turisti in cautare de senzatii tari. Cafenelele de canabis erau accesibile tuturor, fara oprelisti, iar turisti din toate colturile lumii veneau la Amsterdam pentru asta. insa, strainii s-ar putea confrunta cu interzicerea de a intra in cafenelele cu canabis din Amsterdam. Propunerile ar permite doar rezidentilor olandezi .

Cosmin Marinescu, consilier prezidential: Exista premise bune pentru o crestere economica de peste 4% in 2021 Reformele structurale si consolidarea fiscala nu mai pot fi amanate

Romania are premise bune de a inregistra o crestere economica de peste 4% in 2021 iar in 2022 ar putea reveni la nivelul economic dinaintea crizei corona, potrivit unei analize publicate miercuri de consilierul prezidential pe probleme de politici economice si sociale, Cosmin Marinescu, care avertizeaza insa ca masurile de politica economica trebuie setate cu prudenta, inclusiv cu gandul la o viitoare criza, pentru ca unele dintre solutiile la criza-corona sa nu potenteze cumva cauzele unei noi crize economice, intarziata poate prin aparitia COVID-19.

Vesti proaste pentru angajatii din primarii. Se anunta restructurari

Din cauza bugetelor mai mici pentru 2021, unii primari si sefi de consiili judetene anunta restructurari, pentru ca au visteriile goale si nu mai pot plati salariile. Spun ca prefera sa investeasca in proiecte de infrastructura pentru localitatile pe care le conduc.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )