Libnet.ro
UNICEF

22:45

Citu nu vrea ca Romania sa cumpere vaccinul rusesc Sputnik: Vom incerca sa producem vaccinul la Cantacuzino

Adevărul Adevărul,
Citu nu vrea ca Romania sa cumpere vaccinul rusesc Sputnik: Vom incerca sa producem vaccinul la Cantacuzino

Premierul Florin Citu a afirmat, intrebat sambata daca Romania va achizitiona vaccin din Rusia sau China, ca nu va face acest lucru si ca a fost trimisa o scrisoare, in urma unei intrebari adresate de Comisia Europeana, iar tara noastra si-a aratat disponibilitatea de a produce vaccinul impotriva COVID-19 la Institutul Cantacuzino. continuă pe Adevărul

VIKTOR ORBAN: Ungaria ar putea incepe imunizarea cu vaccinul rusesc Sputnik V saptamana viitoare

Ungaria, care se afla intr-un moment de cotitura in evolutia pandemiei de coronavirus, ar putea incepe imunizarea populatiei cu vaccinul rusesc Sputnik V de saptamana viitoare, a anuntat astazi premierul Viktor Orban, la postul de radio Kossuth, dupa ce vaccinul a fost autorizat de urgenta, Ungaria devenind astfel prima tara din UE care a aprobat vaccinul rusesc.

Statele UE ar putea lua in calcul vaccinul rusesc Sputnik V pentru imunizarea mai rapida a populatiei impotriva COVID-19. Vaccinul ar putea fi produs si in Germania

Germania a devenit un campion al sustinerii vaccinului rusesc Sputnik V, oferind sprijin si posibile locatii de productie in speranta de a accelera efortul de imunizare al cetatenilor Uniunii Europene. Vestea.

Mexicul a aprobat vaccinul rusesc Sputnik V impotriva Covid-19

Comisia Federala pentru Protectia impotriva Riscurilor Sanitaredin Mexic a aprobat de urgenta folosireavaccinului rusesc impotriva COVID-19 Sputnik V, au precizatautoritatile.

Studiul care iti schimba parerea despre vaccinul rusesc: Sputnik V a fost testat independent

Sputnik V este un vaccin rusesc impotriva Covid-19. Pentru ca procesul de dezvoltare si testare a sa nu a fost foarte transparent, a fost privit cu scepticism de catre rusi. Primele 40. 000 de.

S-a aflat cat de eficient este Sputnik, vaccinul rusesc contra COVID

Vaccinul rusesc Sputnik V are o eficienta peste 90% in combaterea virusului Sars CoV-2.

Ungaria vrea sa inceapa vaccinarea cu Sputnik V saptamana viitoare

Ungaria ar putea incepe imunizarea cu vaccinul rusesc Sputnik V saptamana viitoare, dupa ce luna trecuta i-a acordat aprobarea pentru utilizarea de urgenta, a declarat vineri premierul Viktor Orban la radioul de stat, potrivit Reuters.

Florin Citu, despre sporurile acordate bugetarilor: Anul acesta vom incepe cu o limitare si de anul viitor vom modifica legea (VIDEO)

Premierul Romaniei, Florin Citu, a declarat, miercuri, ca a terminat analiza legata de sporurile bugetarilor, mentionand ca anul acesta se va incepe cu o limitare si de anul viitor se va modifica.

Marcel Ciolacu: Citu vinde Romania pentru profiturile prietenilor sai

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a lansat un mesaj critic la adresa Guvernului Citu pe care il acuza ca vinde Romania in plina criza: nicio tara nu si-a vandut companiile strategice pe nimic atunci cand tara a fost la pamant.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )