Libnet.ro
UNICEF

11:30

Ciuburciu (Vascar), despre evolutia companiei pe care o conduce

Antena3 Antena3,
Ciuburciu (Vascar), despre evolutia companiei pe care o conduce

Vascar este astazi unul dintre cei mai importanti producatori de conserve si preparate din carne de pe piata din Romania. Compania detine o fabrica cu o capacitate extinsa de productie, la Vaslui, 21 de magazine proprii in regiunea Moldovei si are aproximativ 400 de angajati. continuă pe Antena3

Alexandru Rafila, despre evolutia COVID-19: Mai exista patru coronavirusuri ingrijorarea mare a OMS este pentru lunile noiembrie-decembrie in ceea ce priveste cresterea numarului de cazuri

Profesorul Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, este de parere ca virulenta noului coronavirus ar putea scadea in timp, odata cu cresterea numarului de infectii, aratandu-se.

Medicul Alexandru Rafila, despre modul in care vor vota persoanele infectate cu COVID-19: Mi se pare cel mai sigur

Alegerile parlamentare se apropie cu pasi repezi, astfel ca autoritatile au inceput sa gandeasca solutii pentru ca toata lumea sa aiba posibilitatea sa voteze, fara a-i fi ingradit acest drept. Una dintre problemele discutate de oficiali este cea a persoanelor infectate cu COVID-19, pentru care este necesar un regim special de votare. Alexandru Rafila, despre .

Tot ce trebuie sa stim despre celulele stem. Aceasa procedura este o asigurare de viata pentru copiii nostri

Andreea Cigolea a vorbit la Sfat de Sanatate despre recoltarea de celule stem. Ginecologul Corina Gica a explicat la ce ne ajuta pe viitor aceasta procedura si cum se realizeaza.

Laurette face dezvaluiri despre trauma pe care a suferit-o in copilarie: A fost victima a bullying-ului

Laurette a facut marturisiriemotionante despre trauma pe care a trait-o in copilarie. Aceasta a vorbit deschis in cadrulemisiunii Star News de la Antena Stars despre cum a fost batjocorita si.

Raed Arafat, despre pedepsele pe care le vor primi elevii care nu vor sa poarte masca la ore. Ce li se va interzice

Secretarul de stat in MAI, Raed Arafat, a explicat in cursul serii de miercuri importanta informarii copiilor cu privire la purtarea mastilor la scoala. Acesta insista pe impunerea unor reguli clare inca din prima zi de scoala, expunand elevilor consecintele pe care le poate avea nerespectarea acestora. Elevii care nu vor sa poarte masca, scosi .

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1971 seconds )