Libnet.ro
UNICEF

19:45

in ciuda recomandarilor MCV, presedintele Iohannis ignora avizele CSM si numeste sefii marilor parchete

Adevărul Adevărul,
in ciuda recomandarilor MCV, presedintele Iohannis ignora avizele CSM si numeste sefii marilor parchete

Presedintele Iohannis a semnat joi decretele de numire a procurorilor propusi de ministrul Justitiei in fruntea marilor parchete, in ciuda avizelor negative date de CSM si a recomandarilor Comisiei Europene de a se tine cont de acestea. continuă pe Adevărul

Asociatie a procurorilor, apel catre Iohannis: Respectati avizele CSM pentru propunerile de la varful parchetelor si nu aruncati in criza sistemul judiciar

Asociatia Initiativa pentru Justitie face un apel public catre presedintele Klaus Iohannis sa respecte avizele Sectiei pentru Procurori a Consiliului Superior al Magistraturii in procedura de numire a sefilor marilor parchete si sa nu arunce sistemul judiciar intr-o criza de natura sa afecteze grav justitia si statul de drept. Procurorii din CSM au avizat negativ propunerile ministrului Catalin Predoiu de numire a Gabrielei Scutea in functia de procuror general si a Giorgianei Hosu in functia de procuror-sef al DIICOT.

Presedintele Iohannis va participa la reuniunea extraordinara a Consiliului European de la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis va participa, incepand din 20 februarie, la reuniunea extraordinara a Consiliului European de la Bruxelles, unde se va discuta despre Cadrul Financiar Multianual al Uniunii Europene pentru perioada 2021-2027.

Presedintele Iohannis va participa la reuniunea extraordinara a Consiliului European de la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis va participa, incepand din 20 februarie, la reuniunea extraordinara a Co.

Presedintele Iohannis: PNDL trebuie regandit, nicidecum desfiintat (VIDEO)

Programul National de Dezvoltare Locala trebuie regandit, nicidecum desfiintat, a afirmat presedintele Klaus Iohannis, in cadrul celei de-a XXIII-a sesiuni a Adunarii Generale a Asociatiei Comunelor din.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )