Libnet.ro
UNICEF

06:15

in ciuda tuturor avertismentelor, cei mai multi oameni inca se cred invulnerabili in fata virusilor

Playtech Playtech,
in ciuda tuturor avertismentelor, cei mai multi oameni inca se cred invulnerabili in fata virusilor

Cu toate ca oamenii sunt mai bine informati in legatura cu pericolele din mediul online, se pare ca celor mai multi dintre noi fie nu ne pasa de virusi, fie ne credem invulnerabili in fata lor. in cel mai nou raport Kaspersky Cybersecurity Index, realizat pe baza raspunsurilor a 17. 377 de persoane din 28 de []. continuă pe Playtech

Tu faci fapte bune? TOP judete exemplare: aici romanii redirectioneaza cei mai multi bani prin 2% din impozitul pe venit

Tu faci fapte bune? Orice roman care angajeaza sau lucreaza pe cont propriu freelancer) poate redirectiona 2% din impozitul pe venit, bani care oricum merg la stat automat, pentru a sustine diverse cauze. Iata in ce judete din tara romanii.

Saga problemelor bingo TV - episodul Uniplay. Mai multi castigatori ai jocului difuzat de Antena 1 se declara tepuiti. Ce spun organizatorii si televiziunea

Mai multi castigatori ai jocului de tip bingo Uniplay, difuzat de Antena 1 si care se promoveaza in prezent cu promisiunea unor premii majore la editia de Paste, se declara tepuiti: spun ca, desi au trecut luni de zile, organizatorii nu le-au decontat premiile sau le-au decontat doar partial. Compania care produce jocul - condusa de aceiasi oameni aflati si in spatele vechilor jocuri bingo de la Antena 1, confruntate in mod repetat cu probleme - sustine ca ar fi onorat majoritatea platilor si ca intarzierile la plata, acolo unde exista, au ca motiv echipa in curs de consolidare. Antena 1 spune ca nu are nicio responsabilitate, in timp ce CNA, for care esueaza de ani de zile sa lamureasca problemele legate de acest tip de emisiuni-joc de noroc, priveste de pe margine pana la un moment dat, dupa Paste.

Cei mai cool tatuatori din lume sunt celebri si pe Instagram

Chiar daca aveti pielea acoperita de tatuaje sau nu, nu puteti nega ca tatuajele sunt o arta. Exista multi artisti tatuatori in lume, dar cativa au reusit sa devina staruri si pe Instagram, avand legiuni de Followers.

Patronat IMM: Primaria Bucuresti are mai multi consilieri locali decat Londra si de peste zece ori mai multi functionari decat Berlinul

Primaria Bucuresti are 55 de consilieri locali, cu 30 mai multi decat primaria Londrei, iar numarul functionarilor publici este de peste zece ori mai mare decat in cazul primariei Berlinului, care este digitalizata complet, a anuntat miercuri Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania CNIPMMR), care sustine necesitatea scaderii cheltuielilor publice si valorificarea bunelor practici la nivel european in structurarea administratiei publice, potrivit News. ro.

Bucurie pura: Mai multi micuti de la o gradinita din Noua Zeelanda se distreaza de minune in ploaie(VIDEO)

Ploaia nu poate opri distractia copiilor. Mai multi micuti de la o gradinita din Noua Zeelanda au aratat ca nimic nu le poate sta in cale atunci cand vor sa se joace. Nici macar.

Primaria Capitalei are de doua ori mai multi consilieri decat Londra. Numarul functionarilor, de 10 ori mai mare decat Berlin

Primaria Bucuresti are 55 de consilieri locali, cu 30 mai multi decat primaria Londrei. De asemenea, numarul functionarilor publici din Primaria Capitalei este de peste zece ori mai mare decat in cazul primariei Berlinului, care este digitalizata.

Mare atentie la masa de Paste! Cei mai mari dusmani

Cristian Margarit, consultant in nutritie si fitness, a vorbit la Neatza cu Razvan si Dani despre cei mai mari dusmani de la masa de Paste. Daca ouale au pete de vopsea,.

Michael Buble si sotia sa, Luisiana, se pot declara cei mai fericiti parinti. Baietelul lor s-a vindecat de cancer (FOTO,VIDEO)

Cantaretul Michael Buble si sotia sa,LuisanaLopilato, sunt cei mai fericiti parinti de cand au aflat ca baiatul lor cel mare, in varsta de trei ani, a scapat de cancer.

Clona de Snapchat creata de Instagram are acum mai multi utilizatori decat Snapchat

In august, Facebook lansa optiunea Stories pe Instagram si multi spuneau ca a copiat fara rusine Snapchat. Acum, Instagram Stories are 200 de milioane de useri pe zi, mai mult decat are Snapchat. Facebook a incercat in mai multe moduri sa copieze elemente din Snapchat in ultimii ani, iar cu Instagram Stories pare a fi dat lovitura.

ALERTA Mai multi romani blocati pe aeroportul din Palma de Mallorca. Niciun avion nu a mai decolat de la ora 13.00

Niciun avion nu a mai decolat de pe Aeroportul Palma de Mallorca din Spania, de la ora 13. De la ora 15. 00 nu au mai existat nici aterizari, aeroportul fiind complet izolat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )