Libnet.ro
UNICEF

18:45

CJSU Salaj cere inca 14 zile de carantina pentru trei orase. Ce restrictii au fost indulcite

Adevărul Adevărul,
CJSU Salaj cere inca 14 zile de carantina pentru trei orase. Ce restrictii au fost indulcite

In doua din cele trei orase salajene aflate in carantina din 5 noiembrie, incidenta a crescut in ultimele 12 zile. continuă pe Adevărul

Dieta oloproteica pe zile. Meniu pentru 21 de zile, plus vedete care au urmat-o

Din dorinta de a isi schimba alimentatia, un numar impresionant de oameni apeleaza la diete, mai ales in ultima perioada de timp. Schimbarea alimentatie poate avea multiple aspecte pozitive asupra noastra precum un stil de viata mai bun, un organism mai sanatos si o stare de bine mai buna. Diete oloproteica este din in ce .

Ordinele privind instituirea carantinei in sase localitati din Alba, publicate in Monitorul Oficial. Restrictiile care vor fi impuse timp de 14 zile

Sase localitati din Alba, respectiv Alba Iulia, Sebes, Blaj, Cugir, Abrud si Ciugud, intra in carantina din noaptea de luni spre marti, de la ora 00.

Cursul zilei BNR pentru 16 noiembrie 2020. BNR intervine inca odata pe piata pentru a sustine leul romanesc

Banca Nationala a Romaniei emite astazi, 16 noiembrie 2020, cursul zilei pentru principalele valute. BNR intervine inca odata pe piata pentru a sustine leul romanesc. Ramane sa aflam dupa ora 13:00 care va fi cotatia leului, cand va fi publicat noul curs de schimb al BNR. Criza financiara resimtita in cursul de schimb Actuala criza .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )