Libnet.ro
UNICEF

07:30

CJUE A DECIS: Marea Britanie poate sa renunte unilateral la Brexit

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CJUE A DECIS: Marea Britanie poate sa renunte unilateral la Brexit

Theresa May a amanat votul asupra acordului de Brexit Curtea de Justitie a Uniunii Europene CJUE) a stabilit, ieri, ca Marea Britanie are dreptul sa renunte in mod unilateral la decizia de a parasi Uniunea Europeana Brexit), fara sa consulte celelalte state membre ale blocului comunitar. continuă pe Ziarul Bursa

Curtea de Justitie a UE: Marea Britanie poate renunta unilateral la Brexit

Curtea de Justitie a Uniunii Europene a decis luni ca Marea Britanie poate renunta unilateral la iesirea din blocul comunitar, fara a consulta celelalte state membre. Decizia curtii europene vine in contextul in care marti, in parlamentul Britanic, va avea loc un vot privind acordul de Brexit propus de premierul Theresa May.

Marea Britanie poate renunta la Brexit

Curtea Europeana de Justitie a decis ca Marea Britanie poate anula intreaga procedura Brexit, fara sa aiba voie de acordul celorlalte 27 de state membre ale Uniunii Europene. Decizia Curtii Europene vine.

CURTEA DE JUSTITIE A UNIUNII EUROPENE A STABILIT: Marea Britanie poate reveni in mod unilateral asupra deciziei de a parasi UE

Curtea de Justitie a Uniunii Europene CJUE) a stabilit astazi ca Regatul Unit are dreptul sa revina in mod unilateral asupra deciziei de a parasi Uniunea Europeana UE), fara ca macar sa consulte celelalte state membre UE, relateaza Reuters.

Secretarul de stat Mike Pompeo a rupt tacerea! Ce se va intampla in relatia SUA-Marea Britanie in cazul unui Brexit dur

Mike Pompeo, secretarul de stat al Statelor Unite ale Americii, a dat asigurari, luni, ca America isi va pastra legaturile puternice cu Marea Britanie, chiar si in cazul in care Regatul Unit va parasi Uniunea.

Lovitura dura pentru Marea Britanie, pe tema Brexit: Nu vom renegocia

Uniunea Europeana nu va renegocia deloc proiectul de acord pe tema Brexit semnat cu Marea Britanie, a declarat luni seara presedintele Consiliului European, Donald Tusk. Am decis sa convoc joi o reuniune a.

Experienta TRAUMATIZANTA prin care a trecut o regina a frumusetii din Marea Britanie: Este ca cel mai rau cosmar al tau, cel mai oribil film horror pe care l-ai vazut vreodata

O regina a frumusetii din Marea Britanie a fost fortata de familia ei sa se marite cu un barbat din Bangladesh, care o viola in fiecare zi ca sa o lase gravida pentru a se putea muta in Marea Britanie,.

The Sunday Times: Rusia, suspectata de implicare in alte doua asasinate in Marea Britanie

Rusia ar avea legatura cu alte doua asasinate comise in ultimii ani in Marea Britanie, potrivit unor probe descoperite de anchetatorii britanici care se ocupa de investigatia in cazul otravirii fostului dublu agent rus Serghei Skripal si a fiicei sale Iulia in luna martie in orasul Salisbury din Anglia, potrivit publicatiei The Sunday Times.

Rusia, suspectata de alta doua asasinate in Marea Britanie

Rusia ar avea legatura cu alte doua asasinate comise in ultimii ani in Marea Britanie, potrivit noilor probe descoperite de anchetatorii britanici care se ocupa de ancheta in cazul otravirii fostului spion dublu.

Marea Britanie poate reveni asupra deciziei de a parasi UE, fara sa consulte celelalte state

Curtea de Justitie a Uniunii Europene CJUE) a stabilit luni ca Regatul Unit are dreptul sa revina in mod unilateral asupra deciziei de a parasi Uniunea Europeana UE), fara ca macar sa consulte celelalte state membre UE, relateaza Reuters.

Guvernul britanic poate revoca unilateral decizia de iesire a Regatului Unit din UE

Curtea de Justitie a Uniunii Europene CJUE) a decis luni ca Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord este liber sa revoce in mod unilateral notificarea intentiei sale de retragere din UE, transmit agentiile de presa internationale.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2678 seconds )