Libnet.ro
UNICEF

05:15

O cladire din Romania, intr-un top al celor mai frumoase monumente din lume vazute pe timp de noapte

Adevărul Adevărul,
O cladire din Romania, intr-un top al celor mai frumoase monumente din lume vazute pe timp de noapte

Un clasament realizat de agentia de turism Rolandia si preluata de catre Bored Panda, o platforma internationala de arta, design si fotografie, claseaza Palatul Culturii din Iasi in top 10 cele mai frumoase cladiri vazute pe timp de noapte din lume. continuă pe Adevărul

Mesaje de 8 martie: cele mai frumoase urari pentru mama sau iubita de Ziua Femeii

8 martie reprezinta ziua internationala a femeilor. Aceasta sarbatoare este o zi in care avem prilejul de a ne arata pretuirea fata de persoanele care ne-au dat viata si care ne fac existenta mai frumoasa. Va oferim o selectie a celor mai frumoase urari de 8 martie, din care va puteti inspira.

Care este cel mai poluat oras din Romania. Bucurestiul nu este nici macar in top trei

Iasiul este cel mai poluat oras din Romania. in mod surprinzator, Bucurestiul nu este nici macar in top trei. Conform noului clasament privind poluarea din marile orase ale lumii, Iasiul este urmat de Cluj-N.

Utile: Cei trei factori care cresc riscul femeilor de a face infarct; Cele mai frumoase citate celebre despre viata care te vor inspira; 5 pasi pentru o pedichiura ingrijita

Cele mai frumoase statiuni din Spania. Spania este una dintre cele mai apreciate destinatii de vacanta pentru romani. Adevarul va prezinta cele mai frumoase statiuni din Spania, ca sursa de inspiratie pentru urmatorul concediu. Google Chrome trebuie actualizat acum. Cei de la Google au remediat de curand o vulnerabilitate importanta in Google Chrome .

Cele mai frumoase statiuni din Spania: cinci destinatii de vis FOTO

Spania este una dintre cele mai apreciate destinatii de vacanta pentru romani. Adevarul va prezinta cele mai frumoase statiuni din Spania, ca sursa de inspiratie pentru urmatorul concediu.

Locul din Romania cu cel mai curat aer

Orasele cu cel mai curat aer din Romania sunt Constanta, Braila si Galati. Iasiul este cel mai poluat oras din Romania. in mod surprinzator, Bucurestiul nu este nici macar in top trei. Conform noului.

De la orase medievale parasite, la depozite secrete pentru submarine: cele mai frumoase locuri abandonate pe care le poti vizita

Cladirile abandonate vorbesc despre istoria locurilor intr-un mod inedit, fiind obiective turistice care fascineaza calatorii din intreaga lume. Daca esti, mai degraba, genul de turist explorator, ar trebui sa pui pe lista locurilor.

Presedintii Curtilor de Apel din Romania, alaturi de conducerea Tribunalelor: Protestele nu ne reprezinta. Doar 6% din instante protesteaza

Doar 6% din instante s-au revoltat, arata o Scrisoare deschisa a celor care conduc Curtile de Apel din Romania transmisaQ Magazine. Mai multi presedinti si vicepresedinti ai Curtilor de.

Subiectele zilei: Romania fara buget si in luna martie; Care sunt judetele din Romania unde se traieste cel mai mult

Sondaj despre atitudinea romanilor fata de vaccinuri si vaccinare: Doar 19,5% s-au vaccinat antigripal in ultimii doi ani. Potrivit studiului, majoritatea romanilor sunt de acord cu vaccinarea, procentul celor care refuza vaccinul si vaccinarea fiind foarte mic. Exista insa un segment de populatie semnificativ care nu este pe deplin convins de principiile vaccinarii, ezitant, acest segment fiind probabil cel mai vulnerabil la eventuale mesaje antivaccinare.

Orban: Fondul Suveran, o megaexcrocherie prin care Dragnea vrea sa preia controlul politic asupra celor mai profitabile companii romanesti

Presedintele PNL, Ludovic Orban, spune ca proiectul de OUG privind Fondul Suveran este o megaexcrocherie prin care Liviu Dragnea vrea sa preia controlul politic asupra celor mai importante si profitabile companii romanesti cu capital majoritar de stat pentru a hrani clientela PSD-ALDE. PNL va incerca sa blocheze constituirea acestui fond, mai spune liderul liberalilor.

Orban: Fondul Suveran, o megaescrocherie prin care Dragnea vrea sa preia controlul politic asupra celor mai profitabile companii romanesti

Presedintele PNL, Ludovic Orban, spune ca proiectul de OUG privind Fondul Suveran este o megaescrocherie prin care Liviu Dragnea vrea sa preia controlul politic asupra celor mai importante si profitabile companii romanesti cu capital majoritar de stat pentru a hrani clientela PSD-ALDE. PNL va incerca sa blocheze constituirea acestui fond, mai spune liderul liberalilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2095 seconds )