Libnet.ro
UNICEF

11:01

Clanul Sportivilor a fost calcat de mascati. Interlopul Bebino, vizat de perchezitii

Antena3 Antena3,
Clanul Sportivilor a fost calcat de mascati. Interlopul Bebino, vizat de perchezitii

Perchezitii in lumea interlopa. Au fost descinderi, joi dimineata, in Capitala, la Clanul Sportivilor. continuă pe Antena3

Interlopul Bebino a ajuns pe targa la Curtea de Apel Bucuresti. Ce s-a intamplat acolo

Celebrul lider din lumea interlopa, supranumit Bebino, si pe numele sau real Marius Alecu, le-a oferit tuturor clipe de soc, in dimineata de marti. La scurt timp de cand s-a prezentat la Curtea de Apel Bucuresti, barbatul cunoscut si magistratilor a fost observat intr-o asemenea postura, dupa ce cu cateva zile in urma a fost .

Caz incredibil la Galati. Barbat mort, dupa ce a fost calcat de o masina. Soferul nu l-a vazut intins pe sosea

Caz socant la Galati! Un barbat a murit, dupa ce a fost calcat de o masina. Victima era intinsa pe carosabil, motiv pentru care soferul a inaintat fara sa-si dea seama. Cum s-a petrecut totul si cine sunt victimele? Caz Galati: Barbat mort, dupa ce a fost calcat de o masina. Victima era intinsa pe .

Perchezitii in cartierul Tei din Capitala. Politistii au descins la locuinta lui Bebino si la doua adrese ale gruparii adverse

Politistii au declansat o ancheta dupa conflictul intre interlopul Bebino din clanul Sportivilor si o grupare adversa, efectuandu-se perchezitii.

Interlopul BEBINO, adus cu targa la proces: Seful Clanului Sportivilor vrea sa-i induplece pe judecatori (VIDEO)

Marius Alecu, zis Bebino, a fost adus marti dimineata, pe targa, cu ambulanta, la Curtea de Apel Bucuresti. Bebino cere sa fie liber. Dupa macelul de la inceputul anului in care a fost implicat,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )