Libnet.ro
UNICEF

16:45

Clasament: Clasa medie din Romania castiga doi euro pe ora. Doar bulgarii o duc mai rau

România Liberă România Liberă,
Clasament: Clasa medie din Romania castiga doi euro pe ora. Doar bulgarii o duc mai rau

Eurostat a dat publicitatii un clasament in care -arata ca, intre cei mai bine si cei mai prost platiti angajati din Romania, exista o diferenta uriasa. continuă pe România Liberă

Iubirea mea. Cristi Mitrea a dat-o uitarii pe Andreea Mantea. Sportivul se iubeste cu o alta CELEBRITATE din Romania

Cristi Mitrea a uitat-o pe Andreea Mantea. Sportivul a trecut, se pare, peste povestea de dragoste care l-a unit cu frumoasa prezentatoare si s-a cuplat cu o alta femeie cunoscuta din Romania. Chiar daca.

Financial Times: Victorie categorica a social-democratilor la alegerile parlamentare din Romania. Trei nume, printre posibilele propuneri de premier

Rezultatele alegerilor parlamentare din Romania au produs ecouri si in presa internationala. Jurnalistii de la Financial Times scriu despre victoria categorica a PSD la scrutinul de duminica,.

Romanii au uitat de coruptie si Colectiv si au votat PSD: Presa straina scrie despre rezultatele alegerilor din Romania

Rezultatele alegerilor parlamentare din Romania, in care PSD a obtinut o victorie zdrobnitoare, a fost relata pe larg si in presa straina care s-a declarat surprinsa ca dupa ce in urma cu.

Stanga din Romania, afectata de scandaluri de coruptie, se pregateste pentru a se intoarce la putere

Stanga din Romania, afectata de scandaluri de coruptie, se va intoarce la putere, potrivit sondajelor, dupa alegerile de duminica, la un an dupa ce furia publica starnita de incendiul de la clubul Colectiv a indepartat-o de la guvernare, iar analistii se tem ca progresele facute in tara in lupta anticoruptie vor fi anulate, comenteaza Euractiv si AFP.

Situatie EXTREMA in tara. La o sectie de votare din Vaslui doar doi oameni au votat pana la ora 17.00

Situatie nemaiintalnita la o sectie de votare din Vaslui. Din cei 2. 100 de alegatori inscrisi pe listele de vot dintr-o comuna, doar doi oameni s-au prezentat la sectia de votare pana.

HARTA INTERACTIVA Rezultatele alegerilor parlamentare in fiecare localitate din Romania. Cum s-au impartit voturile principalelor partide in orasele si comunele din tara

Din 3. 186 de localitati - comune si orase - PSD a reusit sa castige alegerile parlamentare de duminca in mai bine de 2. 300, in timp ce PNL si-a adjudecat locul intai in doar putin peste 500 de comune si orase. La numarul de unitati administrativ-teritoriale UAT) adjudecate, UDMR e pe locul 2 cu peste 250. In rest, USR, ALDE sau PMP au reusit doar izolat sa ia fata celorlalte partide. HotNews. ro va propune doua harti detaliate, cu rezultatele la Camera Deputatilor si Senat, pe fiecare UAT din tara.

Ambasadorul SUA, Hans Klemm, reactioneaza dupa anuntarea rezultatului alegerilor parlamentare din Romania

Ambasadorul Statelor Unite, Hans Klemm, anunta ca este decis sa colaboreze cu viitorul guvern al Romaniei, care se va forma dupa alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016.

Oligarhul Plahotniuc FELICITA PSD: Ne bucuram pentru PRIETENII SI PARTENERII din Romania

Oligarhul moldovean Vlad Plahotniuc transmite felicitari PSD-istilor, prietenii si partenerii nostri din Romani, pentru castigarea alegerilor parlamentare. Prim-vicepresedinte al Partid.

Presa internationala, bulversata de rezultatul alegerilor din Romania: Dupa ce, cu un an in urma, daramau Guvernul Ponta, romanii se intorc la PSD

Presa internationala e bulversata de rezultatul alegerilor parlamentare din tara noastra. New York Times se intreaba cum e posibil ca dupa un an dupa ce romanii au dat jos Guvernul Ponta sa-i.

Cum s-au vazut rezultatele alegerilor parlamentare 2016 din Romania in presa internationala. PSD se intoarce la putere la un an dupa ce a fost indepartat de la guvernare prin protestele anticorputie

Presa internationala titreaza cpa Partidul Social Democrat se intoarce la putere, in Romania, la un an dupa ce mii de romani au iesit in strada pentru a cere demisia liderilor formatiunii politice.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )