Libnet.ro
UNICEF

17:45

Clasamentul WTA: Naomi Osaka, noul lider al ierarhiei - Simona Halep se mentine pe 4

Hotnews Hotnews,
 Clasamentul WTA: Naomi Osaka, noul lider al ierarhiei - Simona Halep se mentine pe 4

Naomi Osaka este, incepand de luni, noul lider al ierarhiei WTA, nipona devansand-o pe Ashleigh Barty. Simona Halep se mentine pe locul 4, cu 5223 de puncte acumulate. continuă pe Hotnews

Naomi Osaka, despre revenirea pe locul 1 clasamentul WTA: Este o pozitie care imi va produce dureri de cap

A primit cu mare bucurie urcarea pe locul intai in clasamentul WTA, dar apoi a rasuflat usurata atunci cand a fost devansata. Acum, Naomi Osaka este din nou pe locul intai in lume, iar acest lucru ii da batai de cap. Presiunea este foarte mare si sunt foarte multe lucruri la care sa te gandesti, a precizat nipona.

VIDEO WTA Toronto: Serena Williams, in semifinale dupa o victorie in doua seturi cu Naomi Osaka Nipona revine pe primul loc mondial

Serena Williams locul 10 mondial) a invins-o pe Naomi Osaka 2 WTA) si s-a calificat in semifinale la Rogers Cup Toronto), unde o va intalni pe Marie Bouzkova, dupa abandonul Simonei Halep.

Naomi Osaka, inainte de marele duel cu Serena Williams: Este mama mea din tenis

Cu siguranta, socul meciurilor din sferturile de la Toronto va fi cel in care Serena Williams o va intalni pe Naomi Osaka. Ultima confruntare directa a avut loc in finala de la US Open, acolo unde nipona a invins-o pe americanca. Este mama mea din tenis, e persoana pe care am vazut-o cand eram un copil, a precizat Osaka.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )