Libnet.ro
UNICEF

16:30

Clasamentul WTA: Serena Williams, din nou pe prima pozitie - Simona Halep se mentine pe 4

Hotnews Hotnews,
 Clasamentul WTA: Serena Williams, din nou pe prima pozitie - Simona Halep se mentine pe 4

Ajunsa la cota 23 de Grand Slam-uri castigate, Serena Williams a revenit pe prima pozitie a ierarhiei WTA dupa ce s-a impus la Australian Open. Jucatoarea din SUA a detronat-o pe Angelique Kerber. Simona Halep se mentine pe locul patru, in timp ce pe podium a urcat Karolina Pliskova 3). continuă pe Hotnews

VIDEO Australian Open: Serena Williams vs Venus Williams 6-4, 6-4/ Serena, invingatoare la Melbourne; Americanca revine pe primul loc in ierarhia mondiala

Serena Williams a castigat, sambata, pentru a saptea oara in cariera Australian Open, dupa ce invins-o pe Venus Williams 36 de ani, locul 17 WTA), scor 6-4, 6-4. Cap de serie numarul doi, Serena a fost jucatoarea mai puternica, cu un tenis variat, in urma acestui succes revenind pe prima pozitie in clasamentul WTA. Serena Williams a ajuns la 23 turnee de Grand Slam cucerite, performanta cu care a depasit-o pe Steffi Graf 22).

Serena Williams, noul lider al clasamentului WTA. Ce locuri ocupa tenismenele din Romania

Americanca Serena Williams, care a castigat sambata turneul Australian Open, a revenit pe primul loc in clasamentul mondial al jucatoarelor profesioniste. Desi nu a mai avut performante.

LIVESCORE: Serena Williams vs Venus Williams 6-4, 5-4

Aflata in cautarea unui nou record in ceea ce priveste castigarea trofeului, Serena Williams 35 de ani, locul 2 WTA) o infrunta pe Venus Williams 36 de ani, locul 17 WTA), cap de serie numarul 13, in marea finala de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Meciul este programat de la ora 10:30 si este transmis in direct pe Eurosport si Live Score pe HotNews. ro.

Australian Open:Serena Williams vs. Venus Williams 6-4, 6-4. Serena castiga Turneul de la Melbourne si revine pe primul loc in ierarhia mondial

Serena Williams a castigat, sambata, pentru a saptea oara in cariera Australian Open, dupa ce invins-o pe Venus Williams 36 de ani, locul 17 WTA), scor 6-4, 6-4,relateaza Agerpres. Cap.

ALERTA Serena Williams a castigat Australian Open, redevenind numarul 1 mondial

Serena Williams a castigat pentru a 7-a oara finala turneului de tenis Australian Open de la Melbourne, invingand-o sambata in doua seturi, 6-4, 6-4, intr-o ora si 23 de minute, pe sora sa Venus, acesta fiind al 23-lea turneu de Mare Slem castigat de Serena, care o va readuce pe americanca pe primul loc in ierarhia WTA.

Platforma Informatica de Asigurari de Sanatate este din nou indisponibila, fiind afectate toate sistemele IT din sanatate

Platforma Informatica de Asigurari de Sanatate este din nou indisponibila, luni, 30 ianuarie, incepand cu ora 8:30, datorita unor probleme tehnice, potrivit unui anunt facut de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate CNAS). Pana la remedierea problemelor tehnice aparute, serviciile medicale, medicamentele si dispozitivele medicale se acorda/se elibereaza in regim off-line. PIAS a mai fost indisponibila si lunea trecuta, problemele fiind remediate o zi mai tarziu. Indisponibilitatea acestei platforme afecteaza practic toate sistemele IT din sanatate, inclusiv cardul de sanatate.

Presedintele SUA, Donald Trump: Am decis sa eliberam din nou vize tuturor tarilor odata ce politicile de securitate vor fi aplicate

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a declarat ca statul american va elibera din nou vize tuturor tarilor odata ce politicile in materie de securitate vor fi puse in aplicare in urmatoarele 90 de zile.

SIBIENII, din nou in strada pentru a PROTESTA impotriva legii GRATIERII

Sibienii au iesit din nou in strada duminica pentru a protesta fata de proiectul de ordonanta de urgenta al guvernului privind gratiarea si modificarile codurilor penale. Manifestatia a.

SIBIENII, din nou in strada pentru a PROTESTA impotriva legii GRATIERII (VIDEO)

15 Aproximativ 8. 000 de persoane protesteaza, la aceasta ora, in Sibiu, potrivit B1 TV. Sibienii au iesit din nou in strada duminica pentru a protesta fata de proiectul de.

Igor Dodon il invita pe Traian Basescu sa-si depuna din nou dosarul, daca are nevoie de cetatenia moldoveneasca

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a afirmat ca daca fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, are nevoie de cetatenie moldoveneasca, sa-si depuna din nou dosarul pentru redobandirea ei, arata Unimedia.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )