Libnet.ro
UNICEF

15:15

Claudia Ieremia: cea mai buna actrita in rol principal la FNC

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Claudia Ieremia: cea mai buna actrita in rol principal la FNC

Actrita Claudia Ieremia, binecunoscuta vedeta a Teatrului National din Timisoara, tocmai a castigat premiul pentru Cea mai buna actrita in rol principal la Festivalul National de Comedie, organizat in intervalul 5-16 octombrie 2015 la Teatrul Dramatic Fani Tardini din Galati. Juriul prezidat de criticul de teatru Ion Parhon si format din actorii Olga Delia Mateescu . continuă pe Ceaşca de Cultură

Cum facem cea mai buna crema de zahar ars - reteta unica a sibianului care a facut senzatie la Masterchef

Unul din cele mai iubite deserturi ale copilariei este nu doar delicios, ci si extrem de usor de preparat. Adevarul va spune cum sa preparati cea mai buna crema de zahar ars.

Cea mai buna reteta pentru coltunasii moldovenesti. Cum se prepara desertul delicios de pe vremea bunicii

Reteta pentru coltunasi are mai multe variante, multe dintre ele fiind adaptate de gospodine dupa propriile gusturi. Traditional, coltunasii se umplu cu branza sarata, dar pot fi umpluti cu visine ori cu carne.

Interlopii clanului Lenis din Sibiu, condamnati la 150 de ani de inchisoare de Tribunalul Alba. Cea mai mare pedeapsa - 15 ani dupa gratii pentru Burnete Sorin

Tribunalul Alba a pronuntat prima decizie in dosarul gruparii de criminalitate organizata Lenis din Sibiu. 27 de inculpati au fost condamnati la un total de 150 de ani de inchisoare. 19 au primit pedepse cu executare, cea mai mare fiind de 15 ani dupa gratii, iar opt au scapat cu condamnari cu suspendare. Inculpatii mai trebuie sa plateasca peste 400. 000 de euro reprezentand despagubiri morale, daune materiale si cheltuieli de judecata.

Taylor Swift, cea mai bine platita artista din lume! Cum castiga 1 milion de dolari pe zi la 25 de ani

Are doar 25 de ani, insa Taylor Swift a reusit sa-si adjudece titlul de cea mai bine platita artista din intreaga lume! Iata cum a ajuns sa castige nu mai putin de 1 milion de dolari pe zi! .

Umilinta Frantei cu Noua Zeelanda, cea mai categorica infrangere de pe tabloul final din istoria CM de rugby. All Black va juca meciul urmator cu Africa de Sud. Azi se decid celelalte doua semifinaliste

Victoria inregistrata, sambata, de selectionata Noii Zeelande in fata echipei Frantei, scor 62-13, in sferturile de finala ale Cupei Mondiale de rugby, este cea mai categorica inregistrata vreodata in aceasta competitie la un meci de pe tabloul final, informeaza L'Equipe.

Poate cea mai ciudata descoperire: o megastructura extraterestra pe care n-o pot explica astronomii

Extraterestri sunt cautati de aproape un secol, inca de cand au devenit mai populare scrierile SF. Totusi, acum se poate sa fi fost descoperit cea mai buna dovada daca va fi si reala).

Cea mai temuta dracoaica din mitologia romaneasca. Ce spaime cauza odinioara Avestitia, considerata sluga diavolului

Desi astazi existenta magiei, a demonilor si a duhurilor este tratata mai mult in gluma, in urma cu cateva secole, in zonele rurale, toate evenimentele si toate ritualurile se invarteau in jurul acestora. Unii demoni aveau specializarea lor, cum este si cazul Avestitiei, despre care se credea ca le face rau femeilor insarcinate si pruncilor.

Cea mai frumoasa declaratie de dragoste pe care un sot i-a facut-o sotiei, intr-un mesaj adresat altcuiva

Cuvintele scrise de un barbat casatorit, prin care incearca sa-i explice unui fotograf de ce nu apreciaza pozele sexy pe care i le-a facut nevestei sale, imagini care i-au fost oferite cadou cu o ocazie speciala, s-au transformat intr-una dintre cele mai frumoase declaratii de dragoste pe care un barbat i-o poate face femeii iubite.

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )