Libnet.ro
UNICEF

10:15

Claudia Patrascanu, lovitura FATALA pentru Gabi Badalau. Ce spune ANAF-ul

B1 B1,
Claudia Patrascanu, lovitura FATALA pentru Gabi Badalau. Ce spune ANAF-ul

Claudia Patrascanu face un nou anunt public despre relatia cu fostul sau sot, Gabi Badalau. Dupa ce presa a scris despre o posibila impacare, in urma publicarii imaginilor din vacanta pe care au. continuă pe B1

Claudia Patrascanu, detalii despre divortul de Gabi Badalau. Ce i-a facut tatal copiilor ei, in ultimele luni

Claudia Patrascanu vine cu detalii din ultimele luni din casnicia sa. Ce i-a facut Gabi Badalau acesteia la finele mariajului lor? Cantareata a marturisit tot! Claudia Patrascanu, detalii despre mariajul sau esuat Claudia Patrascanu a venit cu detalii despre divortul de Gabi Badalau. Desi a sustinut initial ca nu va dezvalui prea multe despre viata .

Klaus Iohannis, lovitura decisiva pentru alegerea primarilor in doua tururi. Cum ii lasa fara arme pe cei de la PSD

Klaus Iohannis a facut un anunt dur pentru alegerea primarilor in doua tururi. Ce a transmis luni, 20 ianuarie, presedintele? Cei din Partidul Social Democrat au cel mai mult de suferit. Klaus Iohannis, lovitura pentru alegerea primarilor in doua tururi Presedintele Romaniei a anuntat luni, 20 ianuarie, ca a solicitat sesiunea extraordinara pentru alegerea primarilor .

Guvernul Orban, lovitura dura pentru pensionari si copii. Ce se intampla cu banii de pensii si alocatii

Guvernul a prorogat dublarea alocatiilor pe motiv ca in buget nu au fost cuprinse sumele aferente cresterii, dupa ce initial s-a votat dublarea acestora. Premierul Ludovic Orban sustine ca nu este obligatoriu ca alocatiile sa fie dublate din a doua jumatate a anului. Guvernul Orban, lovitura dura pentru pensionari si copii Alocatiile pentru copii vor .

EXCLUSIV Ce s-a ales de averea lui Iurie Darie. Lovitura dura pentru Anca Pandrea

In varsta de 73 de ani, Anca Pandrea traiste drama actorului uitat in Romania, ducandu-si zilele asa cum poate mai bine, in conditiile date. Din pacate, nici acum, la 8 ani de la disparitia marelui actor, Iurie Darie, nu s-a impacat cu gandul ca dragostea vietii sale s-a stins. Sufletul sau a devenit din ce .

HOROSCOP 20 ianuarie, cu Camelia Patrascanu. Certuri conjugale pentru Gemeni, conflicte la Pesti

HOROSCOP Camelia Patrascanu a prezentat luni, la Antena 3, horoscopul pentru luni, 20 ianuarie.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )