Libnet.ro
UNICEF

22:45

Claudia Patrascanu, reactie de ultima ora dupa despartirea dintre Bianca Dragusanu si Gabi Badalau: E rusinos

Playtech Playtech,
Claudia Patrascanu, reactie de ultima ora dupa despartirea dintre Bianca Dragusanu si Gabi Badalau: E rusinos

Claudia Patrascanu vine cu o reactie dupa auzul despartirii celei mai controversate si neasteptate relatii din showbiz-ul romanesc. Ce a spus inca sotia lui Gabi Badalau despre finalul povestii de dragoste dintre acesta si Bianca Dragusanu? Bianca Dragusanu si Gabi Badalau s-au despartit. Reactia Claudiei Patrascanu Fanii fostei asistente pacatoase sunt socate de noua veste, . continuă pe Playtech

George Simion, reactie de ultima ora dupa ce a exclus-o pe Diana Sosoaca din partid. Ce a spus liderul AUR

Alianat AUR incepe sa se destrame, sau cel putin asa spun analistii politici. Ultimele evenimente ce au dus la excluderea Dianei Sosoaca si a lui Mihai Lasca, parca intaresc aceasta afirmatie. Daca copresedintele aliantei, Claudiu Tarziu si alti membri decideau excluderea celor doi, George Simion a avut o reactie bizara. George Simion, reactie bizara inaintea .

EXCLUSIV Claudia Patrascanu, cu ochii in lacrimi la Survivor, din cauza unui concurent: Pe langa el, eu chiar nu am probleme

Printe drumurile la tribunal si scandalurle din jurul divortului de Gabi Badalau, Claudia Patrascanu a devenit mare fan al emisiunii Survivor Romania 2021! Solista nu rateaza nici o editie, mai ales ca are chiar un favorit in cadrul show-ului Survivor Romania 2021, pe care-l urmareste asiduu. Este vorba de un fost sportiv cu o poveste de viata impresionanta: Sebastian Chitosca, din echipa Faimosilor, fost fotbalist de la FCSB.

Bianca Dragusanu, decizie radicala dupa despartirea de Gabi Badalau. Ce a facut vedeta

Bianca Dragusanu este din nou o femeie libera, dupa ce a anuntat despartirea de Gabi Badalau, sotul Claudiei Patrascanu, care, recent, a fost surprins in compania mai multor domnisoare, petrecand de zile mari. Bianca Dragusanu, decizie radicala dupa despartirea de Gabi Badalau Astfel ca Bianca Dragusanu l-a scos de la follow pe Gabi Badalau, pe .

Gabi Badalau a inselat-o pe Bianca Dragusanu. Informatii de ultima ora din cuplu

Se pare ca Gabi Badalau nu i-a putut fi fidel nici Biancai Dragusanu, acesta fiind surprins in timp ce petrecea noaptea cu mai multe femei. Bianca Dragusanu, in schimb, nu era acolo! Gabi Badalau a inselat-o pe Bianca Dragusanu Pe Bianca Dragusanu si Gabi Badalau, sotul Claudiei Patrascanu, inceputul de an i-a prins in Maldive, .

Gigi Becali, decizie de ultima ora in scandalul cu finul Pandele. Ce a facut omul de afaceri, chiar acum

Gigi Becali a luat o decizie de ultima ora in scandalul cu finul Pandele. Ce a facut omul de afaceri, chiar acum, dupa ce primaria din Voluntari ii datoreaza o suma mare de bani. Gigi Becali are de recuperat o suma de bani de la fimul Pandele. Mutarea surprinzatoare a celor doi Gigi Becali, decizie .

Voturile lui Clotilde Armand se vor renumara. Informatii de ultima ora, decizia judecatorilor e finala

Zi cu ghinion astazi pentru noul edil din Primaria Sector 1 din Bucuresti. La alegerile locale de anul trecut, la Sectorul 1, a fost un adevarat scandal. Mai ales dupa aparitia unor dovezi ca s-ar fi fraudat scrutinul. Astazi Clotilde Armand a primit o oovitura dura din partea procurorilor. Decizia ar putea da peste cap .

Informatii de ultima ora despre mama lui Mihai Mitoseru. Ce se intampla cu ea: A fost dusa la Terapie Intensiva

8 februarie era ziua in care actrita Camelia Mitoseru trebuia sa fie externata din spital dupa operatia complicata pe care a suferit-o saptamana trecuta, atunci cand i-a fost extirpata o tumora din zona craniana. Din cauza varstei inaintate, dar si a problemelor cu tensiunea, cateva vase de sange i s-au spart in zona operatiei, asa .

Ce sporuri si indemnizatii se taie de la bugetari. Informatii de ultima ora

S-a aflat ce sporuri si indemnizatii se taie de la bugetari. Informatii de ultima ora. Ce se intampla cu veniturile anagatilor la stat, cititi in articolul de mai jos. Vesti proaste pentru bugetari. Ce indemnizatii si sporuri le dispar din salariu Sunt informatii de ultima ora in ceea ce priveste taierea sporurilor si indemnizatiilor la .

Seful OMS, anunt important despre vaccinarea anti-covid. Avertismentul de ultima ora

Desi campania de vaccinare impotriva coronavirusului a inceput de ceva timp, specialistii din domeniul sanatatii spun ca nu trebuie sa ne culcam pe o ureche. Seful OMS a facut un anunt important despre vaccinarea anti-COVID-19. Care este avertismentul de ultima ora pentru toti romanii. Seful OMS, anunt important despre vaccinarea anti-COVID Chiar daca numarul deceselor .

Sebastian Coltescu a primit verdictul UEFA. Decizia de ultima ora a forului european

Scandalul Coltescu a primit astazi verdictul UEFA. Ala negru, rasim sau exprimare nefericita a arbitrului? Decizia forului european. Sebastian Coltescu a primit verdictul. Raportul UEFA il arata curat: exprimarea nu a fost ofensiva Sebastian Coltescu a provocat un scandal imens in meciul PSG vs. Istanbul Basaksehir Champions League, cand i-a spus ala negru lui .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )