Libnet.ro
UNICEF

00:07

CLAUDIA TAPARDEL (PSD): Afirmatiile presedintelui Iohannis - fara precedent in politica romaneasca

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CLAUDIA TAPARDEL (PSD): Afirmatiile presedintelui Iohannis - fara precedent in politica romaneasca

Eurodeputatul Claudia Tapardel considera grave si fara precedent in politica romaneasca afirmatiile presedintelui Klaus Iohannis prin care a comparat PSD, un partid politic parlamentar, ales in mod legitim si democratic de milioane de romani, cu fenomenul ingrozitor reprezentat de nazism. continuă pe Ziarul Bursa

Stirile ProTV: Zona lovita de un vortex polar fara precedent. Starea de urgenta, decretata

Asaltati de ninsori, americanii se pregatesc pentru inca o repriza de ger cumplit. Un val de aer polar descris drept fara precedent se va abate peste centrul Statelor Unite ale Americii.

Scandal fara precedent la audierea lui Mugur Isarescu in Parlament

Scandal fara precedent la audierea lui Mugur Isarescu in Parlament. Seful BNR ar trebui sa mearga marti, 29 ianuarie,pentru a da explicatii in Parlament despre calcularea indicelui.

DigiSport Protest fara precedent! Toate camerele erau pe el: ce a putut spune antrenorul romncei minune din patinaj pe transmisiunea n direct

Marius Negrea, antrenorul Juliei Sauter 21 de ani), cea care a scris istorie pentru Romania la Europenele de la Minsk, a avut o reactie fara precedent. Chiar in timp ce sportiva noastra isi astepta notele, tehnicianul a protestat la adresa conducerii sportului romanesc.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )