Libnet.ro
UNICEF

13:30

Claudiu Manda, audiat la DNA

Antena3 Antena3,
Claudiu Manda, audiat la DNA

Seful Comisiei de Control al SRI, Claudiu Manda, s-a prezentat marti dupa amiaza la sediul DNA. Acesta nu a facut declaratii la sosire. De precizat ca acesta nu este vizat in vreun dosar DNA. Ramane de. continuă pe Antena3

Claudiu Manda, audiat la DNA: Nu pot da detalii

Update: Claudiu Manda, seful Comisiei pentru controlul SRI, a declarat marti la iesirea din sediul DNA, ca a fost chemat in calitate de martor si ca nu poate da detalii despre cauza in care a fost audiat pentru.

Vicepresedintele Senatului Claudiu Manda, audiat timp de cteva ore la DNA: Am fost chemat n calitate de martor, plec n calitate de martor / El refuza sa spuna despre ce dosar este vorba

Vicepresedintele Senatului Claudiu Manda a afirmat, la iesirea de la DNA, unde a fost audiat timp de mai multe ore, ca a fost chemat in calitate de martor si pleaca tot in calitate de martor. El a refuzat sa raspunda intrebarilor repetate ale jurnalistilor legate de dosarul in care a fost audiat, spunand ca nu poate face declaratii pentru ca este un dosar in curs.

Niculae Badalau si Claudiu Manda, chemati la DNA

Niculae Badalau, unul dintre liderii PSD, a fost audiat la DNA. El nu a spus presei nici calitatea in care a fost chemat si nici dosarul in care a fost citat. Tot la sediul Directiei Anticoruptie se afla si Claudiu Manda, seful Comisiei SRI din Parlament.

Claudiu Manda a fost audiat la DNA

Vicepresedintele Senatului Claudiu Manda a fost audiat, astazi, la DNA, intr-un dosar de coruptie in care are calitatea de martor.

Claudiu Manda, intrebat pe scarile DNA daca a pescuit cu Liviu Dragnea: Alta intrebare

Senatorul PSD Claudiu Manda a fost audiat mai bine de 2 ore marti la DNA! Aceasta nu a dorit insa sa raspunda intrebarilor jurnalistilor, afirmand doar ca a fost audiat ca martor intr-un dosar penal. Am.

Claudiu Manda si Niculae Badalau, audiati la DNA

Seful Comisiei de Control al SRI si vicepresedintele Senatului, Claudiu Manda, a ajuns, marti, la sediul DNA, informeaza B1 TV. La sosirea la sediul Directiei, acesta nu a facut declaratii. La DNA s-a.

UPDATE Senatorii PSD Claudiu Manda si Niculae Badalau, la DNA

Senatorii PSD Claudiu Manda si Niculae Badalau s-au prezentat marti la sediul Directiei Nationale Anticoruptie. La iesirea de la DNA, Badalau a spus ca a dat curs invitatiei procurorilor, fara a spune de ce a fost chemat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )