Libnet.ro
UNICEF

10:45

Claudiu Manda: Daniel Dragomir a adus mandate de ascultare ale SRI ca probe ca serviciul facea instrumentarea dosarelor DNA./ A dat numele unui fost presedinte al Camerei Deputatilor care era sprijinit mediatic de catre SRI

Hotnews Hotnews,
 Claudiu Manda: Daniel Dragomir a adus mandate de ascultare ale SRI ca probe ca serviciul facea instrumentarea dosarelor DNA./ A dat numele unui fost presedinte al Camerei Deputatilor care era sprijinit mediatic de catre SRI

Presedintele comisiei parlamentare de control al Serviciului Roman de informatii, Claudiu Manda, a declarat marti, dupa ce fostul colonel SRI Daniel Dragomir a fost audiat, ca acesta a adus mandate de interceptare ale SRI care au fost folosite ulterior de DNA in acuzarea persoanelor de infractiuni de coruptie. Totodata, Manda a spus ca Dragomir a adus si o lista de 65 de persoane care ar trebui audiate de catre comisia de ancheta, dar a subliniat ca fostul colonel a dat si numele unui fost presedinte al Camerei Deputatilor care a avut parte de sprijin mediatic din partea SRI. continuă pe Hotnews

Manda, presedintele comisiei de control al SRI: Daniel Dragomir va fi audiat marti la comisie

Presedintele comisiei parlamentare de control al Serviciului Roman de Informatii, Claudiu Manda, a anuntat luni ca fostul colonel SRI Daniel Dragomir va fi audiat marti, dupa ce acesta a acuzat ca ofiterii SRI faceau rechizitoriile, iar procurorii DNA le trimiteau in instanta, dar si ca au fost ofiteri acoperiti in justitie.

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir va fi audiat marti de Comisia de control a SRI din Parlament

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir va fi audiat marti, la ora 16. 30, de Comisia de control a SRI din Parlament, a declarat luni presedintele comisiei Claudiu Manda. Audierea vine ca urmare a dezvaluirilor facute de Dragomir in spatiul public despre interventia serviciilor in justitie.

VIDEO Fostul colonel Daniel Dragomir, audiat in Comisia SRI: Vom discuta despre sentintele emise ilegal. Un fost presedinte al Camerei Deputatilor ar fi fost sustinut de SRI

Presedintele Comisiei parlamentare de control al SRI, Claudiu Manda, a declarat, marti, ca fostul colonel Daniel Dragomir a dat exemplul unui fost presedinte al Camerei Deputatilor care ar fi fost sustinut prin canale media de persoane din conducerea Serviciului Roman de Informatii si a unui fost presedinte de Consiliu Judetean care ar fi fost cercetat de DNA la solicitarea SRI.

Fostul ofiter Daniel Dragomir da, marti, explicatii in Comisia pentru controlul SRI

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir va fi audiat, marti, la ora 16. 30, in Comisia parlamentara pentru controlul SRI, dupa ce a lansat o serie de acuzatii in spatiul public, potrivit presedintelui forului, Claudiu Manda.

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir urmeaza sa fie audiat in Parlament

Presedintele Comisiei parlamentare de control a SRI, Claudiu Manda, a anuntat ca fostul colonel SRI Daniel Dragomir va fi audiat, marti, la ora 16. 30, dupa ce a lansat o serie de acuzatii in spatiul public.

Presedintele comisiei de control SRI: Daniel Dragomir ne-a spus numele unui fost presedinte al Camerei Deputatilor care a fost sustinut de SRI

Claudiu Manda, presedintele al comisiei de control SRI, a confirmat la randul sau lista de 65 de persoane propuse pentru audieri si a mai precizat ca Dragomir a dat la audieri numele mai multor politicieni.

VIDEO Fostul colonel Daniel Dragomir, audiat in Comisia SRI: Vom discuta despre sentintele emise ilegal. Ce documente a adus ofiterul

Daniel Dragomir a spus, dupa audiere, ca a oferit Comisiei o lista cu numele a 65 de persoane, care sunt ofiteri activi SRI, ofiteri in rezerva, din mediul de afaceri si din media, care ar putea prezenta Comisiei parlamentare detalii despre modul in care a functionat statul paralel.

Florian Coldea, interviu pentru Ziare.com: Daniel Dragomir nu a fost niciodata adjunctul meu si nici consilierul meu. Ceea ce am vazut public sunt dezinformari si minciuni ordinare

Dragomir nu a fost niciodata adjunctul meu si nici consilierul meu. Era unul dintre zecile de ofiteri cu functie, grad si pregatire similare care nu a mai interactionat profesional in mod direct cu mine, afirma fostul prim-adjunct al directorului SRI, generalul Florian Coldea, intr-un interviu pentru Ziare. com. Despre recentele declaratii publice ale lui Daniel Dragomir, Coldea spune ca Ceea ce am vazut public nu sunt nici dezvaluiri, nici informatii, ci dezinformari si minciuni ordinare, iar Serviciul a facut deja precizarile necesare. Am vazut un om disperat de anvergura problemelor penale cu care se confrunta, care este dispus sa recurga la orice mijloace, fiind folosit de altii, intr-un plan mai mare, usor de decriptat.

Cum reactioneaza PSD in fata violentei. Claudiu Manda, catre Gotiu: Vezi, d-aia s-a intamplat ce s-a intamplat la B1TV

Senatorul USR Adrian Wiener povesteste, pe Facebook, ca in sedinta conducerii Senatului, social-democratul Claudiu Manda, vicepresedintele Senatului si presedintele Comisiei de control SRI, a tratat ironic bataia pe care Mihai Gotiu a primit-o de la Mirel Palada.

Lista lui Daniel Dragomir: Fostul adjunct al lui Coldea a prezentat in comisia de control SRI numele a 65 de persoane importante cu legaturi cu serviciul secret (VIDEO)

Colonel in rezerva Daniel Dragomir, fost adjunct al lui Florian Coldea in SRI, s-a prezentat marti in fata comisiei parlamentare de control al activitatii SRI. Cu aceasta ocazie, Dragomir a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2436 seconds )