Libnet.ro
UNICEF

12:45

Claudiu Manda, despre scandalul din sedinta CEx: Este exagerat ce a aparut in spatiul public

Antena3 Antena3,
Claudiu Manda, despre scandalul din sedinta CEx: Este exagerat ce a aparut in spatiul public

Europarlamentarul PSD Claudiu Manda a declarat ca informatiile privind un scandal in sedinta Comitetului Executiv National al PSD de marti sunt exagerari si a dat asigurari ca Viorica Dancila va iesi la. continuă pe Antena3

Ce spun Dancila si Manda despre cearta din CEX. Explicatii ridicole: A alergat dupa mine pe holuri

Premierul Viorica Dancila a negat faptul ca s-ar fi certat in sedinta de Comitet Executiv cu Claudiu Manda, in timp ce Lia Olguta Vasilescu a intervenit in momentele in care reporterii insistau pe acest subiect la conferinta de presa in incercarea de a inchide subiectul.

Viorica Dancila, declaratii dupa sedinta CEX a PSD. Ana Birchall si Cozmin Gusa, exclusi din PSD Cearta intre Dancila si Manda: Sa spuneti ca pierdeti alegerile ca mergeti cu o proasta nu va face cinste (surse)

Fostul ministru al Justitiei Ana Birchall si Cozmin Gusa au fost exclusi din PSD, in prima sedinta a conducerii partidului de dupa alegerile prezidentiale. Surse social-democrate au declarat ca sedinta a fost una cu scandal. La inceputul discutiilor, Viorica Dancila i-ar fi reprosat lui Claudiu Manda ca a spus ca partidul pierde deoarece merge cu o proasta iar Olguta Vasilescu ar fi anuntat ca renunta la functia de sefa de campanie a lui Dancila dupa reprosurile acesteia. La finalul sedintei, Viorica Dancila, Claudiu Manda si sotia sa, Olguta Vasilescu, au negat informatiile pe surse. Sedinta s-a incheiat cu excluderea din partid a Anei Birchall si a lui Cozmin Gusa, dar si cu acuzatiile Vioricai Dancila la adresa lui Klaus Iohannis, un candidat cu probleme penale care trebuie sa explice de ce a avut ghinionul sa aiba sase case.

Olguta Vasilescu, dupa ce Dancila a fost intrebata daca Claudiu Manda e barbat sau nu: Va trebui sa ma intrebati pe mine

In contextul in care Claudiu Manda a respins afirmatiile aparute in presa ca acesta i-ar fi adus jigniri premierului Viorica Dancila si ca aceasta din urma a plans, un reporter prezent la conferinta de presa de la finalul sedintei CEx a intrebat-o pe liderul PSD daca este barbat sau nu domnul Manda?. Olguta Vasilescu a intervenit: Asta va trebui sa ma intrebati pe mine.

Olguta Vasilescu, dupa ce Dancila a fost intrebata daca Claudiu Manda e barbat sau nu: Va trebui sa ma intrebati pe mine! (VIDEO)

Claudiu Manda a tinut sa nege, la finalul sedintei CEx PSD, ca a jignit-o pe Viorica Dancila facand-o proasta. La randul ei, Dancila a sustinut ca nu este adevarat ca ar fi izbucnit in plans in.

Surse: Dancila a plans in sedinta PSD, dupa ce Claudiu Manda ar fi facut-o proasta. Ea ar fi vrut sa renunte la candidatura UPDATE - Manda: Sunt exagerari. Dancila: Plang foarte greu (VIDEO)

UPDATE: Claudiu Manda a negat ca ar fi jignit-o pe Dancila: La Dolj a iesit pe primul loc in turul 1 si va iesi pe primul loc in turul 2. Restul e can-can. Totusi, el a precizat ca informatiile aparute.

Surse: Dancila a plans in sedinta PSD, dupa ce Claudiu Manda ar fi facut-o proasta. Ea ar fi vrut sa renunte la candidatura UPDATE - Manda: Sunt exagerari. Dancila: Plang foarte greu (VIDEO)

UPDATE: Claudiu Manda a negat ca ar fi jignit-o pe Dancila: La Dolj a iesit pe primul loc in turul 1 si va iesi pe primul loc in turul 2. Restul e can-can. Totusi, el a precizat ca informatiile aparute.

Sedinta cu lacrimi si scandal la PSD. Viorica Dancila a plans dupa o disputa cu Claudiu Manda

Cearta in interiorul Partidului Social Democrat. Lia Olguta Vasilescu a fost arbitru intre Viorica Dancila si Claudiu Manda. Dancila si Manda au avut un schimb de replici foarte taios, iar in acest.

Claudiu Manda ramane fara permis. Instanta i-a respinscontestatia dupa ce a fost prins conducand cu 125kmh in localitate

Judecatoria Bolintin Vale a respins luni contestatia europarlamentarului Claudiu Manda, ramas fara permis de conducere dupa ce a fost prins conducand cu 125kmh in localitate. Decizia instantei nu este definitiva.

Claudiu MANDA a PIERDUT procesul cu Poltia Rutiera. Ce a decis INSTANTA dupa ce a contestat suspendarea permisului

Lovitura pentru Claudiu Manda! Judecatorii au respins, luni, contestatia europarlamentarului PSD in procesul cu Politia Rutiera, care i-a retinut carnetul pentru depasirea vitezei legale. Judecatoria.

De la ce a pornit disputa dintre Viorica Dancila si Claudiu Manda (surse)

Surse-social democrate au declarat pentru HotNews. ro ca Dancila ar fi fost informata ca exista o inregistrare cu Claudiu Manda in care acesta o face proasta in fata primarilor PSD din Dolj. Dancila ar fi fost informata ca inregistrarea audio urma sa apara in presa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )