Libnet.ro
UNICEF

20:45

Claudiu Manda, dezvaluiri in premiera despre nunta cu Lia Olguta Vasilescu

Antena3 Antena3,
Claudiu Manda, dezvaluiri in premiera despre nunta cu Lia Olguta Vasilescu

Claudiu Mandea a prezentat, miercuri, la Punctul de intalnire, detalii in premiera despre nunta cu Lia Olguta Vasilescu. Nunta va fi in doua etape: cununia civila in luna februarie si nunta propriu-zisa. continuă pe Antena3

Claudiu Manda vrea scoaterea SRI din procesul de secretizare a stenogramelor Comisiei de Control a serviciului secret

Claudiu Manda, presedintele Comisiei de Control a SRI, a anuntat marti ca va propune excluderea Serviciului Roman de Informatii din procesul de secretizare a stenogramelor sedintelor acestei comisii si va propune, in acest sens, presedintilor Camerei Deputatilor si Senatului o OUG prin care Comisia de control al SRI sa aiba dreptul de a-si secretiza si desecretiza propriile stenograme.

Claudiu Manda, lovitura pentru SRI: Vrem sa renuntam la serviciile lor

Claudiu Manda a declarat ca va propune presedintilor Camerei Deputatilor si Senatului o OUG prin care Comisia de control al SRI sa aiba dreptul de a-si secretiza si desecretiza propriile stenograme, renuntand.

FOTO Gradinitele-fantoma cu care s-a laudat pe Facebook Lia Olguta Vasilescu. Primar: Probabil a fost informata gresit

Fostul ministru al Muncii Lia Olguta Vasilescu s-a laudat pe Facebook cu sute de obiective de investitii care ar fi fost realizate din bani publici in timpul guvernarii PSD. Realitatea arata ca multe dintre acestea nu exista.

Adina Alberts, dezvaluiri incendiare despre escrocul care se dadea medic: El insela in mai multe privinte pe cei din jur

Celebrul chirurg estetician Adina Alberts 50 de ani) a vorbit despre escrocul italian care s-a dat drept medic plastician si a operat pacienti la mai multe clinici din Bucuresti. intr-o interventie telefonica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )