Libnet.ro
UNICEF

10:30

Claudiu Manda (PSD): Klaus Iohannis este inconjurat de catre toti cei care cereau marirea taxelor in 2010

B1 B1,
Claudiu Manda (PSD): Klaus Iohannis este inconjurat de catre toti cei care cereau marirea taxelor in 2010

Deputatul PSD, Claudiu Manda il critica, intr-o declaratie de presa, pe prezidentiabilul Klaus Iohannis, despre care spune ca vorbeste despre sistemeul de taxe si impozite, desi nu are notiuni economicede. continuă pe B1

REPORTAJ/FOTOGALERIE Posta Romana imparte gratuit batranilor care vin sa-si ridice pensia de la ghiseu pliante PSD cu Klaus Iohannis vrea sa iti taie pensia!

Posta Romana, condusa de vicepresedintele PSD Diaspora Alexandru Petrescu, imparte gratuit batranilor care vin sa-si ridice pensia de la ghiseele postale din Bucuresti pliante electorale PSD cu mesajul 'Klaus Iohannis vrea sa iti taie pensia'. Dupa ce un cititor HotNews. ro ne-a sesizat ca a intalnit aceasta situatie la unul din oficiile postale din sectorul 3, am mers in cel mai apropiat oficiu postal si intr-adevar la ghiseu se impart astfel de pliante. Le dam de obicei pensionarilor care vin sa ridice bani si cuponul de pensie. Nu pot sa va dau decat unul si nu avem alte pliante electorale, mi-a declarat angajata de la ghiseul postal din sectorul 1. Contactati de HotNews. ro, oficialii Postei au precizat ca angajatii nu au voie sa faca acest lucru la ghiseu, ca vor verifica cele relatate si vor lua masurile care se impun.

Klaus Iohannis despre anchetele DNA: Este un lucru excelent ca DNA-ul se ocupa de aceste lucruri, mie imi convine si cred ca toata lumea vrea asta. / Despre gafa ca profesorii au ghinion: A fost un raspuns foarte neinspirat, imi cer scuze

Presedintele PNL si candidatul Aliantei Crestin Liberale la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, a declarat, luni seara, la B1 Tv, cu referire la legea amnistiei si gratierii despre care se vorbeste in stenogramele cu membri ai PSD aparute luni, ca PNL a insistat ca aceasta lege sa fie introdusa in plen ca sa se voteze odata pentru totdeauna contra acestei legi. Se pare ca intr-adevar in PSD exista cercuri care au dorit sa promoveze aceasta lege pentru ei. In ceea ce priveste anchetele procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie, Klaus Iohannis afirma ca Este un lucru excelent ca DNA-ul se ocupa de aceste lucruri. Mie imi convine si cred ca toata lumea vrea asta. Abia asteptam sa se finalizeze aceste dosare, sa intre la judecata si sa stim exact cine ce a facut si cine ce nu a facut.

Klaus Iohannis: Victor Ponta este direct raspunzator de toate problemele ivite in PSD

Candidatul ACL la prezidentiale, Klaus Iohannis, a declarat joi, intr-o conferinta de presa la Bacau, ca premierul Victor Ponta este, in calitatea sa de presedinte al PSD, direct raspunzator de toate problemele ivite in PSD in ultima perioada, transmite Agerpres.

Alegeri prezidentiale 2014. Klaus Iohannis: in 2015, dorim o motiune de cenzura. Trebuie sa scapam de o guvernare ineficienta

Klaus Iohannis, candidatul ACL pentru alegerile prezidentiale din aceasta toamna, este invitat marti seara la postul Realitatea TV, unde va discuta despre campania sa electorala, precum si despre scandalul stenogramelor DNA, in care sunt implicati mai multi politicieni importanti din PSD.

Klaus Iohannis, despre stenogramele Hrebenciuc - Sova: Pe vremea USL, PSD insista cu legea amnistiei si a gratierii

In contextul stenogramelor din referatul DNA, in care Viorel Hrebenciuc ii promitea lui Dan Sova sefia PSD in schimbul unei legi a amnistiei, Klaus Iohannis, candidatul ACL la Presedintie, spune ca PSD insista in sedintele USL cu initierea unei astfel de legi.

Alegeri prezidentiale 2014. Klaus Iohannis, despre trocul Hrebenciuc - Sova: Pe vremea USL, PSD insista cu legea amnistiei si a gratierii

In contextul stenogramelor din referatul DNA, in care Viorel Hrebenciuc ii promitea lui Dan Sova sefia PSD in schimbul unei legi a amnistiei, Klaus Iohannis, candidatul ACL la Presedintie, spune ca PSD insista in sedintele USL cu initierea unei astfel de legi.

Gabriela Firea, despre Klaus Iohannis: De ce era nevoie sa faca aceasta activitate de sofer pentru niste canadieni care profitau de situatia dramatica a acestor copii?

Gabriela Firea, purtatorul de cuvant al PSD, a facut cateva precizari in ceea ce-l priveste pe Klaus Iohannis, dupa ce joi, in cadrul unei conferinte de presa a ridicat cateva semne de intrebare asupra.

Gabriela Firea, acuzatii de trafic international de copii la adresa lui Klaus Iohannis

Purtatorul de cuvant al PSD, Gabriela Firea, a sustinut joi o conferinta de presa pe tema traficului international de copii in care ar fi fost implicat liderul PNL Klaus Iohannis. Aceasta a prezentat mai multe.

Klaus Iohannis: in 2015, dorim o motiune de cenzura. Trebuie sa scapam de o guvernare ineficienta

Klaus Iohannis, candidatul ACL pentru alegerile prezidentiale din aceasta toamna, a declarat, marti seara, la Realitatea TV, ca in anul 2015 Romania ar avea nevoie de o motiune de cenzura, pentru a scapa tara de o guvernare ineficienta.

Primarul Slatinei, Minel Prina, ii cere lui Klaus Iohannis sa-si ceara scuze fata de profesorii din judetul Olt

Minel Prina, edilul municipiului Slatina, i-a solicitat astazi lui Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidentiale, in cadrul unei conferinte de presa, sa-si ceara scuze in fata profesorilor din oras si din judetul Olt pentru modul cum a acumulat avere. Membru PSD, Prina l-a acuzat pe fostul primar de Sibiu ca i-a jignit pe profesori prin scuzele penibile cu care isi explica averea in fata presei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )