Libnet.ro
UNICEF

07:45

Claudiu Manda: Udrea a spus ca Laura Codruta Kovesi era foarte utila la alegerile din 2009-VIDEO

Antena3 Antena3,
Claudiu Manda: Udrea a spus ca Laura Codruta Kovesi era foarte utila la alegerile din 2009-VIDEO

Elena Udrea a vorbit in fata Comisiei si despre inscaunarea Laurei Codruta Kovesi la DNA. Doamna Udrea a confirmat ca domnul Basescu ar fi dorit-o acolo dar a mai spus ca dintre cei care erau. continuă pe Antena3

Liviu Plesoianu a intrebat-o pe Laura Codruta Kovesi, in timpul dezbaterii anticoruptie de la Bruxelles, daca a fost acasa la Gabriel Oprea in seara dinaintea alegerilor din 2009

Deputatul PSD Liviu Plesoianu, insotit de jurnalistii Mirel Curea Evenimentul Zilei) si Razvan Savaliuc Luju. ro) a fost prezent marti la dezbaterea pe teme anticoruptie organizata la Parlamentul European, unde sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a tinut un discurs. Plesoianu, care este membru al comisiei parlamentare de ancheta privind alegerile din 2009, a venit la Bruxelles special pentru a o intreba pe Laura Codruta Kovesi: Ca procuror general al Romaniei in 2009, ce ati cautat, ce ati facut in seara alegerilor prezidentiale acasa la un om politic, alaturi de alti oameni politici si alaturi de sefii SRI?.

Laura Codruta Kovesi, acuzata de avocatul lui Gabriel Sandu ca a stiut de trucarea licitatiilor din dosarul Microsoft

Avocatul fostului ministru al Comunicatiilor Gabriel Sandu a prezentat mai multe documente prin care o acuza pe Laura Codruta Kovesi ca ar fi stiut ca se pregateste o licitatie trucata pentru achizitionarea de licente Microsoft pentru computerele folosite in reteaua Ministerului Public. Modul cum au fost cumparate respectivele licente de catre statul roman s-a transformat in mai multe dosare penale, iar o parte dintre cei implicati au fost condamnati definitiv la inchisoare.

Laura Codruta Kovesi, la Bruxelles: Actiunile DNA pot avea efect durabil doar daca sunt dublate de actiuni preventive ale institutiilor statului

UPDATE:Laura Codruta Kovesia spus, marti, la Bruxelles, la o dezbatere organizata de Parlamentul European, ca actiunile Directiei Nationale Anticoruptie pot avea efect durabil doar daca sunt.

DNA, tinta hackerilor. Ce mesaj a transmis Laura Codruta Kovesi

Directia Nationala Anticoruptie a anuntat ca mesajele electronice primite de mai multe persoane in cursul zilei de miercuri de pe adresa anticoruptie@pna. ro nu provin de la institutie si trebuie verificate, scopul acestora fiind transmiterea de informatii false.

Claudiu Manda: Vom cere SRI date in legatura cu prezenta lui Kovesi la sediile K2 si T14 in afara programului, in 2014

Presedintele Comisiei de control al SRI Claudiu Manda a anuntat miercuri ca vor fi solcitate Serviciului Roman de Informatii date cu privre la prezenta sefei DNA Laura Codruta Kovesi la sediile K2 si T14 in 2014, in afara orelor de program, scrie News. ro.

Vicepresedintele ALDE: Mi-a atras atentia un lucru incredibil! intrebarea la care Codruta Kovesi a oferit un raspuns naucitor

Vicepresedintele ALDE Steluta Cataniciu spune ca procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a oferit un raspuns naucitor intrebata de ce Romania este atat de des condamnata la.

Discurs al Laurei Codruta Kovesi la Parlamentul European: Actiunile DNA pot avea efect durabil doar daca sunt dublate de actiuni preventive desfasurate de celelalte institutii si autoritati ale statului

Actiunile noastre pot avea efect durabil doar daca sunt dublate de actiunile preventive desfasurate de celelalte institutii si autoritati ale statului, de mediul educational si cel de afaceri, a afirmat marti procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, intr-un discurs tinut marti la conferinta cu tema Lectii de invatat din Romania: schimb de bune practici intre autoritatile anticoruptie din Romania si Ucraina, organizata la Bruxelles de Parlamentul European.

Claudiu Manda: Elena Udrea a prezentat in fata Comisiei pentru controlul SRI nume de persoane din media care au relatii apropiate cu SRI

Presedintele Comisiei parlamentare de control al SRI, Claudiu Manda, a declarat ca Elena Udrea, care a fost audiata joi, i-a prezentat nume de persoane din media care au relatii apropiate cu SRI sau care au fost finantate de oameni de afaceri ca urmare a unor legaturi sau apropieri cu serviciul secret.

Claudiu Manda: Vrem sa aflam de cate ori s-a dus Kovesi la SRI in 2014- VIDEO

Claudiu Manda a declarat ca Dragomir a vorbit in fata Comisiei despre culoarele din Justitie unde a facut referire la anumite momentesi probe in ceea ce priveste implicareaSRI.

Lovitura pentru sefa DNA. Claudiu Manda: Vrem sa aflam cate vizite a facut Kovesi la SRI in afara programului(VIDEO)

Presedintele Comisiei pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activitatii SRI, Claudiu Manda, a anuntat miercuri, la finalul unei audieri a fostului ofiter SRI, Daniel Dragomir, ca se vor cere.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )