Libnet.ro
UNICEF

10:45

Claudiu Nasui (Ministrul Economiei): Declaratia Unica va fi simplificata in viitor

Hotnews Hotnews,
 Claudiu Nasui (Ministrul Economiei): Declaratia Unica va fi simplificata in viitor

Noi am avut in campanie mai multe masuri de debirocratizare despre care am vorbit si cred ca trebuie sa le facem pe toate, inclusiv legat de Declaratia Unica, simplificarea ei, a declarat Claudiu Nasui, ministrul Economiei, intr-o conferinta la Bursa de Valori Bucuresti. continuă pe Hotnews

Claudiu Nasui a cerut Corpului de control un raport despre cum a fost finantat si facut site-ul de comert exterior

Claudiu Nasui, ministrul Economiei, Antreprenoriatului si Turismului, a declarat, vineri, pe pagina sa de Facebook, ca a cerut Corpului de control sa intocmeasca un raport privind modul in care a fost facut si.

CLAUDIU NASUI: Romanii fac salariul aproape jumi-juma cu statul

Romania are cea mai mare povara fiscala pe salariul minim, angajatii facand salariul aproape jumi-juma cu statul, de aceea, din 2022, va incepe aplicarea masurii privind zero taxe pe salariul minim in diferite sectoare ale economiei, afirma ministrul Economiei, Antreprenoriatului si Mediului de Afaceri, Claudiu Nasui.

CLAUDIU NASUI: Suntem o economie de piata puternic ingreunata de foarte multi factori care vin mai ales din zona noastra, a politicului

Ministrul economiei, Claudiu Nasui, a declarat, astazi, la Conferinta Aniversara Fondul Proprietatea - 10 ani la Bursa, ca Romania are o economie de piata puternic ingreunata de foarte multi factori care vin mai ales din zona politicului.

CLAUDIU NASUI: Am trecut de jumatate din dosarele de analizat pentru masura2

Peste jumatate dintre dosarele depuse pentru masura 2 privind granturile pentru capital de lucru au fost analizate, ajungandu-se la 12. 887 dosare procesate sau in curs de clarificare, a anuntat ministrul Economiei, Antreprenoriatului si Turismului, Claudiu Nasui.

Salariul minim nu va mai fi impozitat! Cand urmeaza sa se aplice masura anuntata de ministrul Economiei

Ministrul Economiei, Claudiu Nasui, anunta ca actuala coalitie de guvernare urmeaza sa aplice masura de neimpozitare a salariului minim in anumite sectoare.

CLAUDIU NASUI: Am cerut Corpului de control un raport despre cum a fost finantat si facut site-ul de comert exterior

Ministrul Economiei, Antreprenoriatului si Turismului, Claudiu Nasui, a anuntat ca a cerut Corpului de control sa intocmeasca un raport privind modul in care a fost facut si finantat site-ul de comert exterior.

Ministrul Economiei cere explicatii despre site-ul de comert exterior: Ultima oferta de export este din 8 octombrie 2012

Ministrul Economiei Claudiu Nasui a solicitat Corpului de control sa faca un raport referitor la modul in care a fost finantat si construit site-ul de comert exterior al Romaniei, dupa ce a descoperit ca ultima oferta de export publicata este din 8 octombrie 2012.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,291 seconds )