Libnet.ro
UNICEF

01:05

Clever Taxi: Interzicerea aplicatiei va afecta 800.000 de cetateni si 20.000 de soferi de taxi

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Clever Taxi: Interzicerea aplicatiei va afecta 800.000 de cetateni si 20.000 de soferi de taxi

Clever Taxi sustine ca proiectul de Ordonanta de urgenta publicat de Ministerul Dezvoltarii nu reflecta dorinta si nevoile reale din domeniul taximetriei, iar interzicerea aplicatiei Clever Taxi va afecta 800. 000 de cetateni si 20. 000 de soferi de. continuă pe Wall-Street Ro

Clever Taxi, despre intentia Guvernului de a scoate din piata aplicatiile de taxi fara dispecerat: Vor fi afectati 800.000 de cetateni

Ordonanta de Urgenta prin care ar putea fi scoase de pe piata aplicatiile precum Clever Taxi, Star Taxi, sau servicii ca Uber si Taxify, nu reflecta dorinta si nevoile reale din domeniul taximetriei, se arata intr-un comunicat al Clever Taxi. Potrivit acestuia, vor fi afectati 800. 000 de cetateni si 20. 000 de soferi de taxi. Clever Taxi cere o dezbatere reala in jurul legii taximetriei, nu o decizie pripita fara motivarea urgentei. Reamintim ca proiectul ordonantei publicat de Ministerul Dezvoltarii sustine ca din cauza acestor aplicatii de taxi, concurenta pe aceasta piata este denaturata.

Uber, Clever Taxi si altii, in vizorul Guvernului: cum vrea sa schimbe legea

Legea taximetriei e din nou in atentia Guvernului si de data asta cu schimbari semnificative care ar afecta Uber, Clever Taxi, Taxify si alte aplicatii similare. Iata ce OUG a pregatit Ministerul Dezvoltarii. Asa cum Primaria Bucuresti voia un regulament pentru taximetrie care sa se bazeze pe dispecerat, asa prevede si ordonanta de urgenta pregatita [].

Lovitura pentru utilizatorii de aplicatii de taxi. Guvernul vrea sa interzica Uber, Clever Taxi si Star Taxi

Guvernul Dancila pare ca isi va pune in cap si utilizatorii aplicatiilor de taxi, Executivul intentionand sa adopte o Ordonanta de Urgenta prin care aplicatii Clever Taxi, Star Taxi si serviciile Uber s.

Guvernul vrea sa ingroape aplicatiile de taxi. Uber, Clever Taxi si Taxify, amenintate cu disparitia

Aplicatiile prin care se comanda masini, precum Clever Taxi, Taxify, dar si Uber, vor putea fi operate doar de firmele de taximetrie, potrivit unui proiect de modificare a Legii taximetriei.

Clever Taxi critica ordonanta Guvernului care i-ar distruge activitatea

Guvernul vrea sa modifice legea taximetriei ca sa cuprinda si aplicatii ca Uber, Clever Taxi si altele similare. Executivul se grabeste si inca nu dovedeste ca a inteles exact ce cadru ar fi bun pentru asa aplicatii. Clever Taxi, aplicatie care e direct vizata de demersul Guvernului sustine ca aceasta OUG nu reflecta dorinta cetatenilor [].

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )