Libnet.ro
UNICEF

10:45

Clientii Sodexo vor putea plati prin Apple Pay

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Clientii Sodexo vor putea plati prin Apple Pay

Utilizatorii Sodexo vor avea acces la serviciul Apple Pay pentru toate platile facute folosind tichetele de masa digitale, de vacanta si chiar si pentru noile produse, tichetele cadou si culturale, anunta un comunicat de presa remis Redactiei noastre. continuă pe Ziarul Bursa

Cum o sa-ti folosesti bonurile de masa in Apple Pay in Romania

Apple Pay va ajunge in Romania cat de curand, iar atunci vei putea folosi telefonul ca sa faci plati, dar vei putea sa folosesti si bonurile de masa. Daca ai bonuri de masa digitale,.

ADRIAN STANESCU, PROJECT MANAGER IMOBILIARIUM: Apartamentele cu doua camere - cele mai cautate de clientii care vor o locuinta

Apartamentele cu doua si trei camere raman, de departe, cele mai cautate de catre clientii care vor sa isi achizitioneze o locuinta, prezenti la ultima editie a Targului Imobiliarium, ne-a spus Adrian Stanescu, project manager Imobiliarium. Potrivit domniei sale, la ultima editie a Targului Imobiliarium, care s-a desfasurat in perioada 17-19 mai 2019, au fost prezenti aproximativ 65 de dezvoltatori imobiliari, cu circa 90 de proiecte, numarul fiind in crestere comparativ cu editia precedenta.

Persoanele cu dizabilitati vor putea calatori gratuit cu avionul. Ce mai prevede proiectul legislativ

Persoanele cu dizabilitati vor beneficia si de transport gratuit cu avionul, daca va fi adoptata o propunere legislativa aflata in dezbatere la Senat, conform avocatnet. ro.

Planeta Jupiter se va apropia de Pamant, iar lunile ei vor putea fi observate fara telescop

Jupiter este cea mai mare planeta din sistemul nostru solar si poate fi vazuta in mod regulat pe cerul noptii, atat timp cat stii unde trebuie sa te uiti. Saptamana viitoare insa, gigantul se va apropia de Pamant si va putea fi observat, alaturi de lunile sale, fara telescop.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )