Libnet.ro
UNICEF

17:15

Clientii teraselor scapa de masurarea temperaturii. Ce reguli raman valabile

Adevărul Adevărul,
Clientii teraselor scapa de masurarea temperaturii. Ce reguli raman valabile

Nu va fi obligatorie masurarea temperaturii pentru clientii teraselor, dupa ce acestea se vor deschide, la 1 iunie, spune presedintele de la Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA), Robert Chioveanu, scrie Libertatea, citand Agerpres. continuă pe Adevărul

Termoscanarea pentru clientii teraselor nu va fi obligatorie

Scanarea temperaturii pentru clientii teraselor nu va fi obligatorie dupa deschiderea acestora, masura urmand sa fie adaptata in functie de fiecare operator.

ANSVSA: Masurarea temperaturii clientilor de la terase nu va fi obligatorie, dar va fi posibila

Robert Chioveanu, presedintele ANSVSA a declarat,miercuri ,ca verificarea temperaturii clientii teraselor nu va fi obligatorie, insa agentii economici au dreptul sa o faca,dupa ce acestea isi vor.

Nu va fi obligatorie verificarea temperaturii pentru clientii teraselor

Luarea temperaturii pentru clientii teraselor nu va fi obligatorie dupa deschiderea acestora, masura urmand sa fie adaptata in functie de fiecare operator, spune presedintele Autoritatii Nationale Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA), Robert Chioveanu. Autoritatile au anuntat ca terasele vor fi deschise din 1 iunie daca numarul cazurilor de coronavirus in Romania se mentine in scadere.

Masurarea temperaturii, obligatorie la intrarea in orice spatii inchise. Ministerul Sanatatii: Procedura se poate repeta dupa 2-5 minute de repaus

Triajul epidemiologic bazat pe purtarea mastii de protectie, pe dezinfectarea mainilor si pe masurarea temperaturii cu ajutorul termoscannerelor este obligatoriu in cazul institutiilor publice, al operatorilor economici si al profesionistilor, arata ministrul Sanatatii.

Masurarea temperaturii, un nou scandal. Obligatie, dar fara amenzi

Masurarea temperaturii romanilor la intrarea in supermarket-uri si in institutiile publice duce din nou la scandal.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )