Libnet.ro
UNICEF

21:30

Clientii Vodafone Romania vor putea folosi in roaming beneficiile de voce si date, fara costuri suplimentare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Clientii Vodafone Romania vor putea folosi in roaming beneficiile de voce si date, fara costuri suplimentare

Vodafone Romania ofera in premiera clientilor persoane fizice, utilizatori de abonamente si cartele preplatite, posibilitatea de a folosi, fara costuri suplimentare, beneficiile nationale de minute si de date si in tarile din Spatiul Economic European, alcatuit din toate tarile din Uniunea Europeana plus Islanda, Lichtenstein si Norvegia. continuă pe Ziarul Bursa

Clientii Vodafone vor putea folosi in roaming beneficiile de voce si date, fara costuri suplimentare

Vodafone Romania ofera in premiera clientilor persoane fizice, utilizatori de abonamente si cartele preplatite, posibilitatea de a folosi, fara costuri suplimentare, beneficiile nationale de minute si de date si in tarile din Spatiul Economic.

Vodafone si Orange grabesc eliminarea tarifelor de roaming

Vodafone Romania informeaza ca utilizatorii vor putea folosi in roaming beneficiile de voce si date, fara costuri suplimentare. Oferta e pentru abonamente si cartele prepay. Are si Orange un anunt similar.

Vodafone renunta la tarifele de roaming, dar nu pentru toti clientii sai

Vodafone Romania ofera in premiera clientilor persoane fizice, utilizatori de abonamente si cartele preplatite, posibilitatea de a folosi, fara costuri suplimentare, beneficiile nationale de minute si de date si in tarile din Spatiul Economic European, alcatuit din toate tarile din Uniunea Europeana plus Islanda, Lichtenstein si Norvegia. Totusi, exista cateva conditii importante si nu toti [].

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )