Libnet.ro
UNICEF

17:00

Clipe de cosmar pentru un baietel din China. A privit neputincios cum mama sa moare

Antena3 Antena3,
Clipe de cosmar pentru un baietel din China. A privit neputincios cum mama sa moare

Momente de groaza pentru un copil din China, care probabil il vor bantui toata viata. Mama sa a murit chiar sub ochii micutui, fiind strivita de un panou publicitar. ATENTIE! Imagini cu un puternic impact. continuă pe Antena3

Investitorii speriati de Grecia si volatilitatea din China ar trebui sa priveasca spre Romania

Investitorii nelinistiti de evolutia pietelor in ultima perioada ar trebui sa priveasca catre Europa de Est si in special catre Romania, pentru a gasi un refugiu in contextul volatilitatii bursei din China si al crizei datoriilor Greciei, potrivit analistilor consultati de CNBC.

In portul Constanta au fost confiscate peste 400.000 de pixuri provenite din China

O echipa constituita din politisti de frontiera si vamesi au descoperit intr-un container sosit in P. Constanta Sud Agigea din China 405. 000 de pixuri reprezentand rechizite care nu fusesera declarate la intrarea in tara, cu o valoare totala de aproximativ 405. 000 lei.

Bloomberg: Turbulentele din China sunt favorabile Romaniei, reducand randamentele obligatiunilor guvernamentale

Legaturile comerciale limitate cu China si scaderea preturilor la materiile prime importate s-au transformat intr-un avantaj pentru fostele state comuniste din Uniunea Europeana, ajutandu-le sa nu fie afectate.

Romania, recomandata ca refugiu pentru investitorii speriati de China si Grecia

Investitorii nervosi din cauza volatilitatii din China si a situatiei economice a Greciei ar trebui sa se uite la Europa est, mai ales la Romania, transmite CNBC, citand analisti economici. Europa Centrala si Romania arata chiar bine, spune Charles Robertson, economist sef al sectiei dedicate economiilor emergente din cadrul bancii de investitii Renaissance Capital.

Un barbat din China a ajuns la spital cu dureri abdominale groaznice. Ce au vazut medicii pe radiografie: avea 25 de centimetri

Intamplare desprinsa din filmele de comedie in China, acolo unde un barbat a ajuns de urgenta la spital, cu o lanterna in. anus. Rudele pacientului sustin ca acesta ar fi fost agresat. Medicii de la.

FOTO. Cel mai asteptat SUV de lux, dezvaluit din greseala de un producator de jucarii din China. Vezi cum arata!

Salonul Auto de la Frankfurt va fi aglomerat in ceea ce priveste premierele mondiale, insa primele imagini cu viitoarele modele au inceput deja sa apara in mediul online. Cel mai asteptat SUV de lux al verii a fost dezvaluit de un producator de suveniruri din China.

Bilantul exploziilor devastatoare din China: Cel putin 50 de morti si 700 de raniti

01- Cel putin 50 de oameni au murit, iar alti aproximativ 700 au fost raniti in urma exploziilor devastatoare produse miercuri seara intr-o zona industriala din orasul chinez Tianjin, conform celui.

Cand are loc extragerea Loteriei fiscale pentru bonurile din iulie

Bonurilor fiscale castigatoare pentru luna iulie vor fi extrase duminica, de la ora 20:10, in studioul TV al Loteriei Romane. Fondul de premiere este de un milion de lei, pentru maxim 100 de castigatori, care vor fi desemnati in urma altei extrageri daca se depaseste numarul.

Lovitura pentru taximetristii din Bucuresti. Au primit sanctiuni drastice

A fost razie de amploare la taximetristii din Capitala. Politistii de la brigada rutiera i-au verificat la sange pe soferii care obisnuiesc sa isi faca veacul in zona Garii de Nord. Au verificat documente.

Norma de hrana pentru angajatii din Armata si Politie, taiata din nou din cauza reducerii TVA la alimente: Cuantumul ramane la 25 de lei, iar suplimentul primit la salariu trebuie returnat

Norma de hrana pentru angajatii Ministerului de Interne si ai Ministerului Apararii, taiata din nou, desi la 1 iulie 2015 fusese majorata printr-o ordonanta de urgenta. La inceputul lunii iulie, angajatii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )