Libnet.ro
UNICEF

15:00

CLIPE DE GROAZA intr-un liceu din Buzau! Tavanul unei sali de clasa s-a prabusit peste elevi (FOTO)

B1 B1,
CLIPE DE GROAZA intr-un liceu din Buzau! Tavanul unei sali de clasa s-a prabusit peste elevi (FOTO)

Tavanul unei sali de clasa a Liceului Tehnologic Costin Nenitescu din Buzau s-a prabusit, joi dimineata, peste elevii unei clase de a XII-a. Elevii dadeau teza la geografie cand, potrivit acestora, au. continuă pe B1

Tavan prabusit peste elevii unui liceu din Buzau! Am auzit cum se crapa

Clipe de cosmar pentru elevii Liceului Tehnologic Meserii si Servicii din Buzau, dupa ce tavanul s-a prabusit peste banci. Incidentul a avut loc in jurul orei 9. 00, in timp ce elevii clasei a XII-a.

Scandal urias intr-un liceu din Buzau. Un elev este la un pas de exmatriculare dupa ce a postat un filmulet cu profesoara lui de desen - VIDEO

Un urias scandal tine capul de afis la colegiul Bogdan Petriceicu Hasdeu8291; din Buzau. Un licean de clasa a XI-a este la un pas sa fie exmatriculat dupa ce si-a exprimat parerea pe un grup de socializare de.

Un tavan fals s-a prabusit peste elevi, ntr-o sala de clasa din Buzau

Un tavan fals s-a prabusit, joi, peste elevi, in timpul orelor de curs, la Liceul Tehnologic Meserii si Servicii din Buzau. Reprezentantii unitatii de invatamant spun ca niciun copil nu a fost ranit, iar tavanul a cazut din cauza greutatii unui videoproiector, relateaza Mediafax.

Incident grav la un liceu din Capitala. Un elev a fost urmarit si batut crunt de 30 de interlopi

Incident grav la un liceu din Capitala. Un adolescent a ajuns la spital dupa ce mai multi tineri l-au atacat cand a iesit de la ore cu bate si cutite. Batausii au actionat intocmai ca o grupare mafiota.

Atac armat la un liceu din Statele Unite

Un tanar inarmat si-a pus capat zilelor intr-un colegiu din Indiana, in nordul SUA, dupa un schimb de focuri cu politia care a intervenit pentru a-l neutraliza, relateaza media locale, preluate de.

Supravietuitoare a incendiului din Colectiv: Existenta unei trepte, fara un plan nclinat, a contribuit la blocajul de la iesirea din club

O supravietuitoare a incendiului din Colectiv a declarat joi, la Tribunalul Bucuresti, ca existenta unei trepte a contribuit la blocajul din containerul clubului, iar flacara din interiorul clubului s-a extins atat de repede pe tavan de parca ar fi fost imbibat cu benzina. O alta supravietuitoare a subliniat ca a reusit sa se salveze strecurandu-se pe langa o gramada de oameni cazuti, care blocau iesirea.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )