Libnet.ro
UNICEF

22:30

Closer to the Moon, marele castigator al Premiilor Gopo 2015

Adevărul Adevărul,
Closer to the Moon, marele castigator al Premiilor Gopo 2015

Gala Premiilor Gopo, organizata luni, 30 martie, la Teatrul National Bucuresti, a fost dominata de filmul regizorului Nae Caranfil, Closer to the Moon, care a plecat la finalul ceremoniei cu 9 trofee. continuă pe Adevărul

GALA PREMIILOR GOPO 2015: Closer to the Moon, desemnat cel mai bun film. Lista completa a castigatorilor

Closer to the Moon, de Nae Caranfil, a primit premiul pentru cel mai bun film, la cea de-a noua editie a galei Gopo, care a avut loc luni seara, la Sala Studio a Teatrului National Bucuresti TNB),.

GALA GOPO 2015: Closer to the Moon, de Nae Caranfil - cel mai bun film, Florin Piersic Jr. - cel mai bun actor in rol principal, Ofelia Popii - cea mai buna actrita in rol principal, Nae Caranfil - cea mai buna regie

Closer to the Moon, de Nae Caranfil, a primit premiul pentru cel mai bun film, la cea de-a noua editie a galei Gopo, care are loc luni seara, la Sala Studio a Teatrului National Bucuresti TNB). Florin Piersic Jr. a obtinut premiul pentru cel mai bun actor in rol principal, pentru partitura Alecu Voican din filmul Q. , potrivit Mediafax. Ofelia Popii a castigat premiul pentru cea mai buna actrita intr-un rol principal. Nae Caranfil a castigat premiul pentru cel mai bun regizor, pentru lungmetrajul Closer to the Moon.

Gopo 2015: castigatorii premiilor Oscarului romanesc. Nae Caranfil, marele premiat al galei Gopo 2015

Gopo 2015. Printre castigatorii premiilor Gopo 2015 se numara regizorul Nae Caranfil si actorii Florin Piersic Jr. , Ofelia Popii, Virgil Ogasanu si Alina Berzunteanu.

Closer to the Moon, in regia lui Nae Caranfil, a fost marele castigator al celei de-a noua editii a Galei Premiilor Gopo. Vezi lista completa a castigatorilor

Filmul Closer to the moon a fost marele castigator al editiei de anul acesta a Galei Premiilor Gopo. Filmul regizat de Nae Caranfil a fost recompensat cu noua statuete, printre care pentru Cel mai bun film,.

Gala Gopo 2015. Nae Caranfil le-a multumit tovarasilor Gheorghe Gheorghiu-Dej si Nicolae Ceausescu

Lume multa, rochii de seara, paiete si sclipici la Gala premiilor Gopo, unde au fost recompensate cele mai bune productii cinematografice ale anului 2014. Marele castigator al serii a fost Nae Caranfil al carui film, Closer to the Moon, a primit nu mai putin de 9 statuete, printre acestea numarandu-se premiile pentru scenariu, regie si pentru cel mai bun film.

Gala Premiilor Gopo - Lungmetrajul lui Nae Caranfil, Closer to the Moon, a fost declarat cel mai bun film

Filmul lui Nae Caranfil, Closer to the moon, a fost distins, luni seara, cu Premiul pentru cel mai bun lungmetraj la editia din acest an a Galei Premiilor Gopo, informeaza Agerpres. Premiul pentru cel mai bun regizor a fost adjudecat de Nae Caranfil, pentru acelasi film.

Premiile Gopo 2015: Closer to the Moon, de Nae Caranfil, cel mai bun film

Closer to the Moon, de Nae Caranfil, a primit premiul pentru cel mai bun film, la cea de-a noua editie a galei Gopo, relateaza Mediafax. De asemenea, filmul lui Nae Caranfil a mai obtinut si rofeele pentru cel mai bun scenariu si pentru cel mai bun regizor.

Kids Choice Awards 2015. Jocurile foamei, marele castigator. Ce premii a obtinut

Lungmetrajul Jocurile foamei: Revolta - Partea I/ The Hunger Games: Mockingjay - Part 1, de Francis Lawrence, a fost, sambata, marele castigator la gala Nickelodeon Kids Choice Awards 2015, unde a primit trei premii, inclusiv cel pentru filmul favorit al anului .

Jocurile foamei: Revolta - Partea I, marele castigator la Kids Choice Awards 2015. Lista completa a premiatilor

Lungmetrajul Jocurile foamei: Revolta - Partea I/The Hunger Games: Mockingjay - Part 1, de Francis Lawrence, a fost, sambata, marele castigator la gala Nickelodeon Kids Choice Awards 2015, unde a primit trei premii, inclusiv cel pentru filmul favorit al anului.

Premiile Gopo 2015! Cine a castigat Oscarurile romanesti anul acesta! VIDEO

Premiile Gopo 2015 au fostg acordate aseara in cadrul unei gale organizata la Sala Studio a Teatrului National Bucuresti. Filme romanesti de succes din ultimul an, actori indragiti si specialisti respectati in industria cinematografica au fost recompensati cu trofeele aurite in forma personajului de desene animate Gopo.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )