Libnet.ro
UNICEF

01:05

Clotilde Armand ii cere lui Nicusor Dan sa ramana in USR: Trebuie sa continuam impreuna!

Antena3 Antena3,
Clotilde Armand ii cere lui Nicusor Dan sa ramana in USR: Trebuie sa continuam impreuna!

Clotilde Armand i-a cerut lui Nicusor Dan, cu putin timp inainte ca acesta sa isi anunte demisia din partid, sa nu plece si sa ramana alaturi de colegii sai. il cunosc pe. continuă pe Antena3

Clotilde Armand, despre demisia lui Nicusor Dan: Trebuie sa asteptam ceva oficial din partea liderului USR

Clotilde Armand, membra in Biroul National al USR, a declarat miercuri seara ca ar fi bine ca oamenii sa astepte ca lucrurile sa se limpezeasca in partid si, de asemenea, sa se afle ceva oficial din partea lui Nicusor Dan, precizand ca votul in favoarea pozitionarii formatiunii impotriva revizuirii Constitutiei in privinta familiei nu inseamna ca in USR nu sunt si crestin-democrati sau conservatori.

Clotilde Armand, despre o posibila demisie a lui Nicusor Dan de la conducerea USR: Trebuie sa asteptam cu totii sa se limpezeasca lucrurile si sa aflam ceva oficial

Clotilde Armand, membru al Biroului National al USR, considera ca este necesara o pozitie oficiala din partea partidului si a liderului Nicusor Dan, in context informatiilor privind o posibila demisie a acestuia.

Clotilde Armand despre demisia lui Nicusor Dan: Trebuie sa asteptam ceva oficial din partea liderului USR

Clotilde Armand, membra in Biroul National al USR, a declarat miercuri pentru News. ro ca trebuie asteptat ca lucrurile sa se limpezeasca in partid si, de asemenea, sa se afle ceva oficial din partea lui Nicusor Dan, precizand ca votul in favoarea pozitionarii formatiunii impotriva revizuirii Constitutiei in privinta familiei nu inseamna ca in USR nu sunt si crestin-democrati sau conservatori, noteaza News. ro.

Clotilde Armand: Nicusor Dan este un om de neclintit. Se vor gasi multi care cred ca detin adevarul absolut pe tema ideologiei, ii poftesc sa-si creeze un partid

Clotilde Armand, membra a Biroul National al USR, a postat pe Facebook un mesaj de sustinere pentru Nicusor Dan in contextul in care acesta si-a anuntat demisia din USR. Armand precizeaza ca .

Ghinea, dupa demisia lui Nicusor Dan: USR trebuie sa fie un partid predictibil, cu pozitionari clare. USR merge mai departe

Deputatul USR Cristian Ghinea a afimat, joi, pe Facebook, dupa demisia din partid a presedintelui Nicusor Dan, ca USR merge mai departe si ca trebuie sa fie un partid predictibil, cu pozitionari clare. Ghinea a fost unul dintre liderii USR care au sustinut pozitionarea clara a partidului pe tema referendumului.

Deputatul Cristian Ghinea, dupa demisia lui Nicusor Dan: USR merge mai departe cu pozitionari clare si decizii luate la timp

Deputatul USR Cristian Ghinea a declarat, dupa demisia presedintelui partidului Nicusor Dan, ca USR trebuie sa mearga mai departe, cu un program clar.

Cine i-a luat locul lui Nicusor Dan la sefia USR ca interimar, dupa demisia acestuia

Vicepresedintele care a obtinut cele mai multe voturi la Congresul USR, Elek Levente, va fi presedintele interimar al formatiunii politice, dupa ce Nicusor Dan a anuntat, joi, ca a demisionat din functia de.

VIDEO. Nicusor Dan explica de ce vrea sa plece din USR: A aparut o majoritate care vrea sa mearga intr-o directie. Nu cred ca este buna, dar este dreptul lor sa o faca. Daca isi schimba decizia, sunt gata sa vin inapoi. Clotilde Armand: il invit sa ramana

Nicusor Dan a explicat, joi, intr-o conferinta de presa, motivele pentru care doreste sa plece din USR. Cu toate acestea, el a precizat ca este dispus sa revina in formatiune, daca Biroul National isi va revizui votul privind redefinirea notiunii de familie in Constitutie.

Nicusor Dan: Voi explica demisia mea din USR intr-o conferinta de presa. Clotilde Armand: il invit sa ramana langa noi, sa nu renunte, sa stea neclintit! Trebuie sa continuam impreuna!

Presedintele USR, Nicusor Dan, a anuntat, joi, ca va sustine o conferinta de presa la sediul grupului parlamentar din Camera Deputatilor, in care va vorbi despre demisia din formatiune.

LIVE VIDEO. Nicusor Dan explica de ce vrea sa plece din USR: A aparut o majoritate care vrea sa mearga intr-o directie. Nu cred ca este buna, dar este dreptul lor sa o faca. Daca isi schimba decizia, sunt gata sa vin inapoi. Clotilde Armand: il invit sa r

Nicusor Dan a explicat, joi, intr-o conferinta de presa, motivele pentru care doreste sa plece din USR. Cu toate acestea, el a precizat ca este dispus sa revina in formatiune, daca Biroul National isi va revizui votul privind redefinirea notiunii de familie in Constitutie.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )