Libnet.ro
UNICEF

20:45

Clotilde Armand a depus juramantul de investitura in functia de primar al sectorului 1

B1 B1,
Clotilde Armand a depus juramantul de investitura in functia de primar al sectorului 1

Clotilde Armand a depus juramantul de investitura, joi seara, preluandu-si astfel,oficial, mandatul de Primar al Sectorului 1. Ceremonia a avut locla mai multde o luna de la alegerile locale din. continuă pe B1

Ce se intampla cu Clotilde Armand. Cine este acum oficial primar al Sectorului 1

Clotilde Armand nu a fost validata inca ca primar al Sectorului 1 din Capitala, la o luna dupa alegerile locale 2020. Luni, Tribunalul Bucuresti a amanat decizia definitiva pentru ziua de marti. Ce se intampla cu Clotilde Armand Printr-un mesaj postat pe pagina ei de socializare, Clotilde Armand spune ca Tribunalul Bucuresti a amanat pana .

Clotilde Armand se poate instala ca primar. Toate cele 120 de contestatii au fost respinse

Clotilde Armand se poate instala ca primar in Sectorul 1, dupa ce Justitia a respins contestatiile l.

Clotilde Armand a fost validata in functia de primar al Sectorului 1, la o luna de la alegeri

Clotilde Armand a fost validata in functia de primar al Sectorului 1, marti, la exact o luna de la alegerile locale. Decizia a fost luata de Tribunalul Bucuresti si este definitiva.

Clotilde Armand a depus juramantul si este, oficial, noul Primar al Sectorului 1

Clotilde Armand este oficial noul Primar al Sectorului 1! Aceasta a preluat mandatul joi seara, odata cu depunerea juramantului la ceremonia de investitura.

Clotilde Armand a fost validata in functia de primar al Sectorului 1. Decizia Tribunalului Bucuresti este definitiva

Clotilde Armand isi poate preluafunctia de primar al Sectorului 1, in urma deciziei definitive de marti a Tribunalului Bucuresti, care a respins toate contestatiile formulate la adresa ei. Instanta a.

Clotilde Armand, validata in functia de primar al Sectorului 1

Clotilde Armand a fost validata in functia de primar al Sectorului 1 intrucat Tribunalul Bucuresti a respins, marti, pentru diferite motive, toate apelurile declarate in dosar.

Clotilde Armand la depunerea juramantului: Vom face un audit intern

Noul primar al Sectorului 1, Clotilde Armand, a depus joi juramantul de investire in aceasta functie, prilej cu care a declarat ca va face un audit la primarie.

Clotilde Armand nu este inca primar. Tribunalul Bucuresti a amanat decizia definitiva de validare a mandatului

Clotilde Armand nu isi poate prelua inca functia de primar al sectorului 1, din cauza faptului ca inca nu a primit decizia definitiva de validare a mandatului. Edilul ales a publicat, luni seara, un mesaj pe pa.

Clotilde Armand, validata primar al Sectorului 1 din Bucuresti

Tribunalul Bucuresti a decis marti, printr-o sentinta definitiva, sa valideze mandatul de primar al lui Clotilde Armand USR PLUS) la Sectorul 1.

Tribunalul Bucuresti, asteptat sa ia o decizie in cazul mandatului de primar obtinut de Clotilde Armand

Tribunalul Bucuresti ar putea lua marti o decizie privind validarea definitiva a mandatului de primar al Sectorului 1 al Capitalei obtinut de Clotilde Armand, scrie Agerpres. Pe 15 octombrie, Clotilde Armand a primit o decizie favorabila din partea Judecatoriei Sectorului 1, insa hotararea instantei a fost contestata de 125 de persoane, printre care se afla si primarul care a pierdut alegerile, Daniel Tudorache PSD). Luni, Tribunalul Bucuresti a analizat cele 125 de contestatii, insa a amanat cu o zi pronuntarea unei decizii in acest caz.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )