Libnet.ro
UNICEF

15:45

Clubul Kulturhaus Bukarest se inchide in urma tragediei din Colectiv

România Liberă România Liberă,
Clubul Kulturhaus Bukarest se inchide in urma tragediei din Colectiv

Clubul Kulturhaus Bukarest s-a inchis temporar, pentru finalizarea expertizelor PSI si a lucrarilor de siguranta necesare. Reprezentantii localului au transmis ca vor sa previna orice risc, astfel incat clientii lor sa se simta in siguranta. continuă pe România Liberă

Evenimentul Summer in November, anulat in urma tragediei din Clubul Colectiv

Evenimentul Summer in November, programat sa aiba loc pe 14 noiembrie la TY Event Hall, va fi anulat in urma tragediei petrecute in clubul Colectiv, din decenta si solidaritate cu cei aflati in suferinta, anunta organizatorii, intr-un comunicat.

Kulturhaus Bukarest se inchide temporar

Kulturhaus Bukarest anunta suspendarea tuturor activitatilor comerciale pentru o scurta perioada de timp, pana la finalizarea expertizelor PSI si a tuturor lucrarilor de siguranta ce vor rezulta in urma acesteia.

Tacerea Ucide. Protest, joi, in Capitala, in urma tragediei din clubul Colectiv

Comunitatea Uniti Salvam organizeaza un protest, joi, la ora 18:00, in Piata Universitatii din Bucuresti, prin care cere, intre altele, o ancheta rapida, corecta si transparenta in investigarea tragediei care s-a petrecut, vineri, in clubul Colectiv. Pana la publicarea acestei stiri, peste 2. 000 de oameni si-au anuntat participarea.

Aglomeratie la Centrele pentru Transfuzii Sanguine, in urma tragediei din clubul Colectiv

Numarul donatorilor de sange a crescut, luni, in Arad, Galati si Timisoara, dupa ce zeci de oameni s-au prezentat la Centrul pentru Transfuzii Sanguine, ca sa ajute victimele incendiului care s-a petrecut, vineri, in clubul Colectiv din Capitala.

Victimele tragediei din Colectiv pot primi investigatii imagistice gratuite

Victimele tragediei de la clubul Colectiv pot beneficia de investigatii imagistice gratuite la centrele medicale Hiperdia din Bucuresti, potrivit unui comunicat al reprezentantilor retelei de clinici.

Concert caritabil pentru victimele tragediei din Colectiv: Voltaj si Directia 5, printre cantareti

Un concert caritabil pentru ajutarea persoanelor aflate in suferinta in urma tragediei din Colectiv va fi organizat, miercuri, de la ora 22. 30, in clubul Bamboo din Capitala, pe scena acestui eveniment urmand sa urce peste 25 de artisti, intre care Voltaj, Directia 5, Connect-R, Delia si Dan Bittman, anunta Mediafax.

Sedinta de Guvern marti pe tema tragediei din Colectiv. ISU va putea inchide cluburile si va putea dispune amenzi pana la 100.000 lei

Guvernul va discuta in sedinta de marti modificarea legislatiei astfel incat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta sa poata dispune inchiderea unor cluburi, baruri sau restaurante care nu respecta normele de siguranta si va putea dispune amenzi de la 50. 000 la 100. 000 lei, scrie Mediafax.

Concert caritabil pentru victimele incendiului din Colectiv

Un concert caritabil pentru ajutarea persoanelor aflate in suferinta in urma tragediei din Colectiv va avea loc, miercuri, de la 22. 30, in clubul Bamboo din Capitala.

Clubul Kulturhaus Bukarest se inchide

Kulturhaus Bukarest a anuntat ca se inchide temporar pana la finalizarea expertizelor PSI si a lucrarilor de siguranta ce vor rezulta in urma acesteia, au anuntat pe Facebook reprezentantii clubului. Nu este singurul club din tara care a luat o astfel de decizie dupa tragedia de club Colectiv. Patronul clubului Expirat din Bucuresti a anuntat ca celebrul club va fi inchis definitiv.

Cinci zile de la tragedia din Colectiv. Victor Ponta si Piedone DEMISIONEAZA, dupa protestul a mii de oameni

Premierul Victor Ponta a confirmat, miercuri, ca isi depune mandatul si a declarat ca spera ca demisia lui sa satisfaca asteptarile celor care au protestat, marti, in Capitala, in urma tragediei din clubul Colectiv.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )