Libnet.ro
UNICEF

13:15

Clubul Primariei Capitalei, atractiv pentru handbaliste din intreaga lume

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Clubul Primariei Capitalei, atractiv pentru handbaliste din intreaga lume

Handbaliste din toata Europa isi doresc sa evolueze pentru echipa finantata de Primaria Capitalei, dovedind ca si in sport a devenit profitabil sa lucrezi la stat. CSM Bucuresti s-a impus foarte rapid in handbalul feminin, pana acum a cucerit o Liga a Campionilor 2016) si in sezonul precedent s-a clasat pe locul 3 in aceeasi competitie, iar pe plan intern a castigat trei titluri de campioana 2015, 2016, 2017) doua Cupe ale Romaniei 2016, 2017) si doua Supercupe 2016, 2017). continuă pe Ziarul Bursa

Salarii de lux pentru anonimii din ministere. O echipa Antena 3 i-a cautat pe cativa la serviciu - VIDEO

Salarii de mii de euro, ce l-ar face invidios si pe presedintele tarii, pentru cei care lucreaza in institutii ce apartin de ministerul Transporturilor. Pe unii nici nu ii cunoastem nici nu se ocupa exact.

JOCURILE OLIMPICE DE IARNA 2018. Vesti proaste pentru Romania din PyeongChang

JOCURILE OLIMPICE DE IARNA 2018 Echipajul feminin de bob-2 al Romaniei, alcatuit din Maria Adela Constantin si Andreea Grecu, ocupa locul 16 dupa primele doua manse, desfasurate marti, la Jocurile Olimpice de.

Sistem de vouchere pentru invatamantul din Romania

Concept. Sistemul de vouchere in educatie a fost gandit de economistul Milton Friedman, fost laureat al Premiului Nobel pentru Economie. Voucherele scolare reprezinta subventii pentru scolarizare acordate parintilor/copiilor. Un voucher este echivalentul unei sume de bani sa zicem, in Romania, ar fi echivalentul costului standard per elev). Pe baza voucherului, parintii aleg scoala la care isi trimit copilul - poate fi o scoala publica sau o scoala privata.

Business report: Sistemul educational de stat este falimentar. Criza de resurse umane se va acutiza in 2018;De ce Romania importa masiv alimente, in pofida unui potential agricol imens; Primele plati pentru autostrazi din 2018

Valoarea companiilor de stat: cresteri mai mari pentru cele listate la bursa. Valoarea de piata companiilor de stat a crescut in. America loveste din nou in pretul petrolului. Alimentata de preturile mai bune, industria petrolului de sist din SUA zburdadin nou.

Loteria fiscala pentru bonurile din luna ianuarie are loc duminica

Extragerea bonurilor fiscale castigatoare emise intre 1 si 31 ianuarie 2018 este programata duminica, de la ora 19. Fondul de premiere este de 1 milion de lei, suma din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )