Libnet.ro
UNICEF

14:30

in ce cluburi merge, de regula, Mihai Bendeac atunci cand Antena 1 ii da liber

Playtech Playtech,
in ce cluburi merge, de regula, Mihai Bendeac atunci cand Antena 1 ii da liber

Mihai Valentin Bendeac s-a nascut pe 16 februarie1983 laBucuresti. Este un actor de teatru si film, scriitor, scenarist, cantaret, regizor, jurat, poet si compozitor roman, jucand rolul principal in filmele Milionari de Weekend2004) siSupravietuitorul 2006). A scris toate cele 6 sezoane ,,in Puii Mei pe care le-a si interpretat, Romanii au Artisti, Teatru Tv, ,,Baieti . continuă pe Playtech

Actorul Mihai Bendeac si cantareata Delia sunt OFICIAL iMPREUNA! Da, aceasta e BOMBA MONDENA a anului: Cei doi AU CONFIRMAT RELATIA!

Mihai Bendeac si-a luat prin suprindere fanii, publicand un mesaj emotionant si o imagine in care apare alaturi de colega sa de platou, cantareata Delia Matache, starnind, astfel, imaginatia.

Fanii au intrat in trepidatii: S-a aflat cat castiga Mihai Bendeac la iUmor! Vedetele de la Pro TV s-au luat cu mainile de cap!

Mihai Bendeac este unul dintre cei trei jurati iUmor. MEDICII AU RAMAS SOCATI DE CE AU SCOS Pentru sezonul din 2017 al.

Veronica i-a cumparat bebelusului un premergator, insa atunci cand a desfacut cutia a inmarmurit! A chemat imediat politia caci totul se putea sfarsi intr-o tragedie!

O femeie care a dorit sa le faca o bucurie unor prieteni, cumparand de pe Goodwill un premergator pentru bebelusul acestora, a avut parte de un mare soc atunci cand a desfacut coletul. Mi s-a parut cadoul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )