Libnet.ro
UNICEF

13:15

Cluj: Compania germana Henschel investeste 10 mil. euro intr-o fabrica de cutii de viteze pentru tramvaie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cluj: Compania germana Henschel investeste 10 mil. euro intr-o fabrica de cutii de viteze pentru tramvaie

Firma germana Henschel GmbH va construi o fabrica de cutii de viteze pentru tramvaie, locomotive si metrouri in Parcul Industrial Tetarom III din comuna Jucu, judetul Cluj, in urma unei investitii de 10 milioane de euro, care va crea peste 100 de. continuă pe Wall-Street Ro

Rompetrol investeste 18 MIL. dolari in benzinarii anul acesta

Rompetrol va deschide anul acesta 11 benzinarii noi in Romania, pentru care are un buget de circa 18 milioane de dolari, a anuntat compania, la deschiderea primei statii de carburanti din sectorul 5 din Bucuresti in care a investit 1,3 milioane de dolari.

Perchezitii la firma de salubrizare Urban si la persoane suspectate de evaziune de 23 mil. euro

Politistii fac 18 perchezitii in Bucuresti si trei judete, la societatea de salubrizare Urban si la mai multe persoane suspectate de evaziune fiscala de aproximativ 23 de milioane de euro, in care au fost implicate 20 de firme, care ar fi evidentiat.

Primele brute subscrise ale Euroins au crescut in primul semestru cu peste 60%, la 81,3 mil. euro

Primele brute subscrise de Euroins Romania in primele sase luni ale anului au crescut cu peste 60%, de la 50,2 milioane de euro in aceeasi perioada a anului trecut la 81,28 de milioane de euro 361,4 milioane de lei), a declarat, luni, Mihnea Tobescu,.

Regatul Arabiei Saudite investeste 10 miliarde de dolari in economia Rusiei

Autoritatile de la Moscova primesc un ajutor nesperat de la Regatul Arabiei Saudite. Fondul Public de Investitii PIF) va investi in economia Rusiei circa 10 miliarde de dolari. Este o tranzactie de top, una.

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )