Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cluj-Napoca: Elev din clasa I, umilit de invatatoare in fata colegilor: Ma baiatule, tu esti intreg? Unde iti sta ma capul? Jumatate de creier ce esti! (VIDEO)

B1 B1,
Cluj-Napoca: Elev din clasa I, umilit de invatatoare in fata colegilor: Ma baiatule, tu esti intreg? Unde iti sta ma capul? Jumatate de creier ce esti! (VIDEO)

Caz socant la o scoala din Cluj-Napoca. O invatatoare este acuzata ca isi umileste elevii in fata clasei. intr-o inregistrare audio obtinuta de parinti se aude cum femeia tipa si isi jigneste. continuă pe B1

Elev de 7 ani umilit de invatatoare: Ma, tu esti nebun la cap!,Ma, tu esti tampit de tot!, Jumatate de creier ce esti!

Ma tu esti nebun la cap, Du-te naibii in pregatitoare, Ma tu esti tampit de tot, Jumatate de creier ce esti sunt cateva dintre jignirile pe care le aduce o invatatoare de la liceul Sigismul Toduta din Cluj. Parintii au reclamat-o la Inspectorat, aducand ca probe mai multe inregistrari audio.

Corneliu Birtok Baneasa a fost medaliat la Salonul de Inventica din Cluj-Napoca

Inginerul hunedorean Corneliu Birtok Baneasa a primit doua medalii de aur la Salonul International de Inventica organizat de Universitatea Tehnica din Cluj Napoca. El a fost premiat pentru filtrele de aer concepute pentru a reduce consumul de carburant si poluarea la masini.

Cele mai frumoase locuri de camping din Romania: Eldorado, oaza de liniste din apropierea Clujului

Eldorado este unul dintre cele mai frumoase locuri de camping din Romania. Campingul se afla in localitatea Gilau, la citiva kilometri de Cluj-Napoca. Pe langa peisajul mirific la Eldorado veti gasi casute, un lac, piscina, restaurant, dar si numeroase variante de petrecere a timpului liber.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )