Libnet.ro
UNICEF

01:05

Clujean arestat pentru 5.000 de euro. Vezi la ce ministru spunea ca face trafic de influenta.

România Liberă România Liberă,
Clujean arestat pentru 5.000 de euro. Vezi la ce ministru spunea ca face trafic de influenta.

Clujeanul Nicolae Florea, retinut de procurorii anticoruptie dupa ce a fost prins in flagrant primind 5. 000 de euro de la o persoana careia ii promisese interventii la directori din CFR si chiar la ministrul Transporturilor, pentru incheierea unui contract, a fost arestat, vineri, de Tribunalul Cluj. Potrivit DNA-Serviciul teritorial Cluj inculpatul FLOREA NICOLAE este acuzat de infractiunea de trafic de influenta. Din Ordonanta de punere in miscare a actiunii penale intocmita de procurori a . continuă pe România Liberă

Sotul Sandei Ladosi, ARESTAT pentru 29 de zile, pentru evaziune fiscala

Sotul Sandei Ladosi a fost arestat pentru 29 de zile. Omul de afaceri Stefan Tache a fost acuzat ca face parte dintr-un grup infractional specializat in evaziune fiscala. Grupul infractional ar fi adus.

Vaslui: Taximetrist arestat pentru trafic de minore, dupa ce a exploatat sexual si o fata de 14 ani

Un taximetrist in varsta de 32 de ani, din municipiul Vaslui, a fost arestat pentru trafic de minore si de persoane, fiind acuzat ca a racolat si exploatat sexual doua tinere atat in tara, cat si in.

Un taximetrist din Vaslui a fost arestat pentru trafic de minore.

Un taximetrist in varsta de 32 de ani, din municipiul Vaslui, a fost arestat pentru trafic de minore si de persoane, fiind acuzat ca a racolat si exploatat sexual doua tinere atat in tara, cat si in bordeluri din strainatate, una dintre victime avand 14 ani, informeaza Mediafax. Magistratii Tribunalului Vaslui au emis mandat de arestare preventiva pentru trafic de minore si trafic de persoane pe numele unui barbat de 32 de ani, taximetrist in Vaslui, care a obligat doua tinere sa practice .

Sotul cantaretei Sanda Ladosi, arestat pentru o evaziune de 4 milioane de euro!.

Tribunalul Bucuresti a decis, sambata, arestarea preventiva pentru 29 de zile a omului de afaceri Stefan Tache, sotul cantaretei Sanda Ladosi, si a altor cinci persoane, intr-un dosar de evaziune fiscala de aproximativ patru milioane de euro. Decizia Tribunalului Bucuresti nu este definitiva, putand fi contestata la Curtea de Apel Bucuresti. Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) si politistii au facut joi 56 de perchezitii in .

Kanal D a fost amendat de CNA pentru limbaj obscen. Vezi cat trebuie sa plateasca.

Consiliul National al Audiovizualul CNA) a decis, joi, sa amendeze Kanal D cu 10. 000 de lei pentru emisiunea Asta-i Romania in care a fost folosit un limbaj obscen, la ore accesibile minorilor, fapt interzis de legislatia audiovizualului, transmite Mediafax. CNA a analizat, in sedinta de joi, emisiunea Asta-i Romania, difuzata de Kanal D in 17 august. CNA a primit o sesizare potrivit careia in editia respectiva au fost folosite cuvinte si expresii indecente. Potrivit CNA, emisiunea a .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )