Libnet.ro
UNICEF

12:45

CNA ia atitudine in cazul victimei violului din Vaslui: Mama fetei, sunata in direct in timpul sedintei. Luarea unei decizii in acest caz, amanata intrucat au aparut noi informatii

B1 B1,
CNA ia atitudine in cazul victimei violului din Vaslui: Mama fetei, sunata in direct in timpul sedintei. Luarea unei decizii in acest caz, amanata intrucat au aparut noi informatii

Cazul tinerei violate din Vaslui ia amploare. CNA s-a autosesizat dupa ce, marti, eleva a aparut in cadrul emisiunii La Maruta de pe Pro TV. in sedinta de joi a Consiliului National al Audiovizualului,. continuă pe B1

CNA a AMANAT cazul victimei violului din Vaslui. Care este motivul

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a hotarat sa amane discutarea emisiunii La Maruta, de la Pro TV, in care a fost dezvaluita identitatea victimei violului din Vaslui, in speranta ca familia tinerei va face o sesizare scrisa in acest caz.

Ce audienta a avut emisiunea lui Maruta cand au fost difuzate imagini cu victima violului din Vaslui

Imaginile cu victima violului din Vaslui, facute publice, marti, de realizatorul TV Catalin Maruta, nu au crescut audienta emisiunii lui, La Maruta. De fapt, editia emisiunii care a avut tema violului a avut mai putini telespectatori fata de cea din ziua precedenta.

Alina Gorghiu, mesaj pe Facebook despre cazul tinerei violate din Vaslui

Alina Gorghiu a postat pe Facebook un mesaj referitor la cazul tinerei violate din Vaslui. Iata postarea: inca am incredere ca justitia ii va pedepsi pe vinovati in cazul de la Vaslui. Ca politician, nu-mi.

Victor Ponta s-a rastit la Robert Cazanciuc cerand masuri in cazul tinerei violate din Vaslui: Povesti! Povesti am mai auzit!

Premierul Victor Ponta a cerut ministrului justitiei sa caute masuri pentru cazul tinerei violate din Vaslui si s-a rastit la Robert Cazanciuc atunci cand i-a raspuns ca a fost sesizata Inspectia Judiciara in acest caz. Povesti! Povesti am mai auzit!, a ridicat tonul Victor Ponta la inceputul sedintei de Guvern de miercuri. Totodata a lansat si critici la adresa CSM, spunand ca nu permite politicienilor sa comenteze asupra cazurilor din justitie. Premierul a criticat societatea care se bucura doar cand vede politicieni arestati preventiv, in timp ce infractorii periculosi pot sta acasa bine-merci. Ponta i-a mai spus lui Cazanciuc ca mai bine sa-si dea demisia daca nu reuseste sa convinga CSM sa ia masuri in acest caz.

Mircea Badea, despre cazul fetei violate din Vaslui: Justitia din Romania este oribila

Realizatorul emisiunii in Gura Presei de la Antena 3, Mircea Badea, a comentat, luni, reactia procurorilor in cazul fetei violate din Vaslui.

Ministrul Justitiei, prima reactie in cazul fetei violate din Vaslui: Justitia se face in sala de judecata

Ministrul Justitiei a avut prima reactie in cazul fetei violate de sapte tineri din Vaslui. Justitia se face in sala de judecata, spune Robert Cazanciuc, care nu a dorit sa comenteze mai mult pe.

Alina Gorghiu, despre cazul elevei violate din Vaslui: Exista o problema de mentaliate. in anumite comunitati, oamenii tind sa invinovateasca femeia atunci cand ea este victima violentei

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a comentat marti cazul celor sapte tineri din Vaslui care au violat ore in sir o eleva, pana ce fata si-a pierdut cunostinta. Gorghiu isi exprima speranta ca vinovatii.

Alina Gorghiu, despre cazul elevei violate din Vaslui: Exista o problema de mentalitate. in anumite comunitati, oamenii tind sa invinovateasca femeia atunci cand ea este victima violentei

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a comentat marti cazul celor sapte tineri din Vaslui care au violat ore in sir o eleva, pana ce fata si-a pierdut cunostinta. Gorghiu isi exprima speranta ca vinovatii.

Judecatorul Danilet, despre cazul fetei violate din Vaslui: Petitiile nu au forta juridica

Judecatorul Vasilica Danilet le transmite celor peste 60. 000 de romani revoltati de lasarea in libertate a celor sapte tineri acuzati ca au violat o fata din Vaslui ca o petitie nu are valoare.

Reactii dezgustatoare in cazul fetei violate din Vaslui. Va spun sincer ca am plans cand i-a arestat

Cazul elevei violate din Valeni imparte comunitatea in doua tabere. Unii sunt revoltati de faptul ca cei sapte tineri acuzati de viol au fost lasati in libertate. Altii considera ca acestia au facut o.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )