Libnet.ro
UNICEF

01:05

CNA: Dan Diaconescu nu a platit niciuna din amenzile din cauza carora i-a fost retrasa ...

România Liberă România Liberă,
CNA: Dan Diaconescu nu a platit niciuna din amenzile din cauza carora i-a fost retrasa ...

Laura Georgescu, presedintele Consiliului National al Audiovizualului CNA), a declarat, marti, la Comisia de Cultura a Senatului, ca Dan Diaconescu nu a platit niciuna din amenzile din cauza carora CNA i-a retras licenta audiovizuala a OTV, relateaza Mediafax. Membrii Comisiei pentru cultura si media din Senat au o intalnire marti dimineata cu Laura Georgescu, presedintele CNA. Scopul acestei intalniri este o prezentare a activitatii CNA in 2013 si a planurilor institutiei pe anul in . continuă pe România Liberă

CNA: Dan Diaconescu nu a platit niciuna dintre amenzile care au dus la retragerea licentei OTV

Dan Diaconescu nu a platit niciuna dintre amenzile din cauza carora Consiliul National al Audiovizualului CNA) a retras licenta postului OTV, pe 22 ianuarie 2013, a declarat Laura Georgescu, presedintele CNA, la Comisia de Cultura a Senatului, scrie Mediafax.

Ce i se intampla lui Dan Diaconescu. Este castigat definitiv

Laura Georgescu, presedintele Consiliului National al Audiovizualului CNA), a declarat, marti, la Comisia de Cultura a Senatului, ca Dan Diaconescu nu a platit niciuna din amenzile din cauza carora CNA i-a.

Dan Diaconescu, propus de PPDD Gorj la europarlamentare.

PPDD Gorj il sustine pe Dan Diaconescu la alegerile europarlamentare, a declarat sefa filialei, conform Mediafax. Presedinta PPDD, Niculina Mocioi, a afirmat ca propunerea vine ca urmare a rezultatelor foarte bune pe care organizatia le-a obtinut la alegerile parlamentare din 2012, cand Dan Diaconescu a candidat pentru un post de deputat pe Colegiul 6 Targu Jiu, fiind insa invins de Victor Ponta. Citeste si: Dan Diaconescu, 3 ani de inchisoare cu executare, in dosarul de santaj Este doar o .

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )