Libnet.ro
UNICEF

23:00

CNA recomanda televiziunilor sa nu filmeze priveghiurile si inmormantarile victimelor din Colectiv

Hotnews Hotnews,
 CNA recomanda televiziunilor sa nu filmeze priveghiurile si inmormantarile victimelor din Colectiv

Consiliul National al Audiovizualului CNA) recomanda televiziunilor sa nu filmeze si sa nu difuzeze imagini de la priveghiurile si de la ceremoniile funerare ale victimelor tragediei din clubul Colectiv, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

CNA le interzice televiziunilor sa difuzeze imagini de la ceremoniile funerare ale victimelor din Colectiv

Consiliul National al Audiovizualului CNA) recomanda televiziunilor sa nu filmeze si sa nu difuzeze imagini de la priveghiurile si de la ceremoniile funerare ale victimelor tragediei din clubul Colectiv. Consiliul va monitoriza daca televiziunile respecta aceasta recomandare.

LIVE TEXT Bilantul carnagiului din Colectiv creste la 32. Inca o persoana a murit marti la Spitalul Sf. Pantelimon / 135 de raniti sunt inca in spitale, 35 sunt in stare critica sau grava/ Procurorii ridica noi documente de la Primaria Sectorului 4

O tanara de 28 de ani a murit, marti dimineata, la spitalul Sfantul Pantelimon din Capitala urcand bilantul mortilor in incendiul de la clubul Colectiv la 32. Fata avea arsuri grave pe 50% din suprafata corpului si pe caile respiratorii. Bilantul victimelor poate sa creasca in orice moment si chiar s-ar putea dubla au avertizat zilele trecute medicii. Ei au explicat ca pentru cei care au arsuri pe caile respiratorii perioada critica este 3-5 zile. 25Papa Francisc a trimis un mesaj in care isi exprima profunda durere pentru tragicul incident16. 57: Marturie despre tragedia din Colectiv. Adrian Despot, audiat la Parchetul General: Peste mine au cazut multi oameni; am reusit sa trag o fata afara16. 40 Patronii de la Colectiv, adusi in instanta15. 13Costin Mincu, actionar Colectiv: Am vrut sa fac din club o poveste frumoasa. S-a sfarsit printr-un cosmar. Regret enorm ce s-a intamplat 14. 55CNA recomanda televiziunilor sa nu filmeze priveghiurile si inmormantarile victimelor14. 32Mai sunt internati in spitale 135 de raniti, peste 35 dintre acestia fiind in stare critica sau grava.

Trupa Cargo, mesaj emotionant in memoria victimelor din Clubul Colectiv (VIDEO)

Trupa Cargo a lasat un mesaj pe pagina sa oficiala de Facebook, in memoria victimelor din clubul Colectiv, alaturi de piesa lor Astazi si maine.

INML: Am suspendat toate taxele aferente serviciilor medico-legale in cazul victimelor din Colectiv

Taxele aferente serviciilor medico-legale de imbalsamare si cosmetizare pentru victimele accidentului de la clubul Colectiv au fost suspendate, prin decizia conducerii, anunta, marti, Institutul National de Medicina Legala Mina Minovici INML) din Bucuresti, potrivit Mediafax.

FOTOMars impresionant in memoria victimelor din Club Colectiv. Peste 8.000 de persoane au mers prin Bucuresti. Numar mare de oameni care depune flori si lumanari la locul incendiului / Covor de lumanari la locul tragediei, dar si pancarte de protest

Aproape zece mii de oameni au marsaluit duminica in Bucuresti in memoria celor morti in incendiul din clubul Colectiv. Marsul a plecat din Piata Universitatii si s-a incheiat la locul tragediei, unde s-au depus lumari si flori pana seara tarziu. jandarmii organizand un alt loc in care sa fie puse lumanari pentru ca erau prea multe. Covoare de lumanari au fost lasate in memoria celor morti in clubul Colectiv.

Mars in memoria victimelor din Colectiv, duminica, in Capitala

Internautii au anuntat, pe Facebook, organizarea unui mars, in urma incendiului din clubul Colectiv din Capitala, in care au murit 27 de oameni, iar alti 146 sunt internati in spital.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )