Libnet.ro
UNICEF

19:45

CNA va va sesiza autoritatile franceze cu privire la emisiunea in care Cristian Mungiu a fost ironizat

Antena3 Antena3,
CNA va va sesiza autoritatile franceze cu privire la emisiunea in care Cristian Mungiu a fost ironizat

Consiliul National al Audiovizualului va sesiza autoritatile franceze cu privire la emisiunea in care regizorul Cristian Mungiu a fost parodiat. Presedintele CNA a considerat ca imaginea regizorului a fost. continuă pe Antena3

CNA va sesiza autoritatile franceze cu privire la emisiunea in care Cristian Mungiu a fost ironizat

Consiliul National al Audiovizualului va sesiza autoritatile franceze cu privire la emisiunea in care regizorul Cristian Mungiu a fost parodiat. Presedintele CNA a considerat ca imaginea regizorului a fost.

Consiliul National al Audiovizualului va sesiza autoritatile franceze in legatura cu emisiunea tv in care a fost parodiat Cristian Mungiu

Consiliul National al Audiovizualului a decis, in sedinta de joi, sa sesizeze Conseil superieur de l'audiovisuel CSA) din Franta cu privire la emisiunea difuzata de Canal+, in care Cristian Mungiu a fost parodiat, unii membri ai Consiliului nefiind insa de acord cu acest demers. Va propun sa sesizam CSA Conseil superieur de l'audiovisuel din Franta, n. r. Este compromis regizorul, liderul national Cristian Mungiu, a spus presedintele CNA, Laura Georgescu. Ea a subliniat ca regizorul roman este prezentat cu nume, este prezentata figura lui si el este imbracat in cersetor.

CNA-ul romanesc va sesiza CNA-ul francez privind insultele aduse regizorului Cristian Mungiu

Membrii CNA au votat, joi, o propunere prin care vor cere un punct de vedere din partea Conseil superieur de laudiovisuel CNA-ul din Franta) privind emisiunea in care regizorul Cristian Mungiu a fost parodiat si.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )