Libnet.ro
UNICEF

14:00

CNADNR initiaza o licitatie pentru modernizarea celui mai frumos drum din Romania, Transfagarasan

B1 B1,
CNADNR initiaza o licitatie pentru modernizarea celui mai frumos drum din Romania, Transfagarasan

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania a anuntat ca va initia o licitatie deschisa pentru atribuirea contractului de servicii avand ca obiect: Realizarea Expertizei Tehnice si. continuă pe B1

CNADNR lanseaza licitatie pentru studii de fezabilitate privind modernizarea Transfagarasan

CNADNR lanseaza o licitatie pentru contractarea de servicii de expertiza si realizarea unui studiu de fezabilitate pentru reabilitarea DN 7C Transfagarasan, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Ville Valo, solistul trupei HIM, inainte de concertul de la Timisoara: I-am atribuit demonului rolul celui mai ghinionist indragostit

Concertu cu trupa HIM va avea loc in 31 iulie, in Parcul Rozelor, din Timisoara. Un bilet costa 135 de lei. Puteti citi un interviu acordat de Villea Valo pentru TVR Timisoara.

Legenda celui mai mare meteorit care a lovit Oradea. Ce s-a ridicat in locul craterului lasat de corpul extraterestu

Cand vine vorba despre imensa groapa din cartierul oradean Rogerius, povestile si legendele sunt destul de spectaculoase. Dimensiunea ei este una impresionanta, povestile despre ea sunt binevenite, mai ales ca este un loc de poveste, este locul unde se afla Oraselul Copiilor.

Bilka inregistreaza afaceri in crestere cu peste 50% in primul semestru. Planurile celui mai mare producator de acoperisuri

Bilka, cel mai mare producator de acoperisuri la nivel local, a inregistrat in primele 6 luni ale anului afaceri de 69 milioane lei, in crestere cu 55% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Conform estimarilor companiei, 1 din 4 acoperisuri.

Imperiul de la Zimnicea al celui mai bogat om din Romania

Cel mai bogat om al Romaniei, Ioan Niculae, are pe malul Dunarii, la Zimnicea, un imperiu cu sapte case, inconjurate de copaci adusi din China. Desi este unul dintre cele mai sarace orase din Romania, declarat.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )