Libnet.ro
UNICEF

00:07

CNADNR: Luni va incepe recensamantul traficului rutier pe teritoriul Romaniei

B1 B1,
CNADNR: Luni va incepe recensamantul traficului rutier pe teritoriul Romaniei

Compania de Drumuri si Autostrazi CNADNR) a anuntat ca luni, 20 aprilie, va incepe recensamantul traficului rutier pe teritoriul Romaniei, pe toate drumurile nationale, judetene si comunale, scrie. continuă pe B1

CNADNR va incepe recensamantul traficului rutier

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) va incepe, luni de la ora 8:00, recensamantul traficului rutier care circula pe teritoriul Romaniei, indiferent de tara in care sunt inmatriculate vehiculele.

Luni incepe recensamantul traficului rutier de pe toate drumurile din tara

Incepand de luni, 20 aprilie, va incepe recensamantul traficului rutier pe teritoriul Romaniei, pe toate drumurile nationale, judetene si comunale, anunta Compania de Drumuri si Autostrazi CNADNR). Inregistrarile pentru recensamantul de trafic se vor face timp de zece zile, in diferite perioade ale anului doua zile in aprilie, doua zile in mai, trei zile in august, o zi in octombrie si doua zile in noiembrie).

CNADNR realizeaza recensamantul traficului rutier, in perioada aprilie - noiembrie

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) va incepe, luni, un recensamant al traficului rutier din Romania, procesul urmand sa fie finalizat la jumatatea lunii noiembrie.

in ce perioada se va efectua recensamantul traficului rutier

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania va incepe, luni, un recensamant al traficului rutier din Romania. Procesul va fi finalizat la jumatatea lunii noiembrie, informeaza un comunicat remis de CNADNR.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.207 seconds )