Libnet.ro
UNICEF

23:00

CNADNR revine in subordinea Ministerului Transporturilor

Adevărul Adevărul,
CNADNR revine in subordinea Ministerului Transporturilor

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) va reveni in subordinea Ministerului Transporturilor, a declarat marti Alexandru Nastase, seful Departamentului pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii Straine, institutia care coordoneaza in prezent activitatea societatii de stat. continuă pe Adevărul

CNADNR revine in subordinea Ministerului Transporturilor

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) va reveni in subordinea Ministerului Transporturilor, a declarat marti Alexandru Nastase, seful Departamentului pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii Straine,.

CNADNR, din nou in subordinea Ministerului Transporturilor

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania se intoarce in subordinea Ministerului Transporturilor, a anuntat seful Departamentului pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii Straine, Alexandru Nastase. CNADNR de afla pana acum in subordinea acestei institutii.

CNADNR revine la Ministerul Transporturilor

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) va reveni in subordinea Ministerului Transporturilor, a declarat marti Alexandru Nastase, seful Departamentului pentru Proiecte de.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )