Libnet.ro
UNICEF

01:05

CNADNR scoate la licitatie contractul pentru revizuirea studiului de fezabilitate al autostrazii Bucuresti - Brasov

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CNADNR scoate la licitatie contractul pentru revizuirea studiului de fezabilitate al autostrazii Bucuresti - Brasov

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) a initiat procedurii de licitatie deschisa pentru atribuirea contractului de revizuire a studiului de fezabilitate pentru autostrada Bucuresti - Brasov. continuă pe Ziarul Bursa

inca 16 milioane de lei pentru revizuirea studiului de fezabilitate pentru Autostrada Comarnic-Brasov

CNADNR mai cheltuie inca 16 milioane de lei pentru revizuirea studiului de fezabilitate pentru Autostrada Comarnic - Brasov. Contractul va fi atibuit prin licitatie, iar firma castigatoare va avea la dispozitie.

CNADNR plateste 20,34 milioane de lei pentru revizuirea unui studiu de fezabilitate pentru mai multe tronsoane din Autostrada Bucuresti-Brasov

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale CNADNR) a lansat o licitatie deschisa pentru atribuirea unui contract de revizuire a studiului de fezabilitate pentru mai multe tronsoane din Autostrada Bucuresti - Brasov si pentru reabilitarea DN 73B, urmand sa plateasca 20,34 milioane de lei, suma care include si TVA.

CNADNR lanseaza licitatie pentru studii de fezabilitate privind modernizarea Transfagarasan

CNADNR lanseaza o licitatie pentru contractarea de servicii de expertiza si realizarea unui studiu de fezabilitate pentru reabilitarea DN 7C Transfagarasan, potrivit unui comunicat remis redactiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )